Honda Elektrikli Araba Üretmenin Yanında Üretimde de Yenilenebilir Enerji Kullanıyor!

Honda Yeşil Enerjiye Geçti!
Honda Yeşil Enerjiye Geçti!

Honda Yeşil Enerjiye Geçti, Honda Yenilenebilir Enerjiye Geçti, Yeşil Fabrikalar Honda, Honda Karbon Salınımını Bitirdi, Yeşil Enerji Honda, detaylar haberde. Honda, Ohio, Indiana ve Alabama’da yer alan fabrikaları için Teksas ve Oklahoma’daki rüzgar ve güneş enerjisi santrallerinden 320 megawatt elektrik satın alacak. Bu satın alma şimdiye kadar bir otomobil üreticisi tarafından alınan en büyük yeşil enerji olarak dikkat çekiyor. Honda Yeşil Enerjiye Geçti!

Araba Habercisi Dergisi, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Honda, fabrikalarındaki karbon emisyonunu dengelemek için temiz enerji sistemlerinden elektrik satın almaya devam edecek. Bu anlaşmayla birlikte Honda’nın Kuzey Amerika’daki üretimden kaynaklanan sera gazı emisyon miktarı %60 azalacak. Rüzgar ve güneş enerjisi şu an en ucuz iki temiz enerji kaynağı olarak öne çıkıyor. Honda da hem yatırımcıları hem de müşterilerinin küresel ısınma hassasiyetiyle yenilenebilir enerji kaynaklarına en çok yatırım yapan markalardan biri. Kurumsal temiz enerji alımları 2018’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 13,4 gigawatt’a ulaştı. Bu yıl ise bu rekorun tekrar kırılması bekleniyor.

[irp posts=”7864″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli!”]

Honda Çevresel İş Geliştirme Müdürü Ryan Harty, ‘Eğer üretimde karbon salınımını azaltmak istiyorsanız mutlaka yenilenebilir enerji kullanmanız gerekiyor. Bu konuda erken adım atan markalardan biriyiz. Yenilenebilir enerjiye yatırımlarımız artarak devam edecektir’ dedi. Honda şu an Amerika’da yaptığı üretimde kullandığı enerjinin %20’sini yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlıyor.

Editör Notu :

Elektrikli araçların üretimindeki karbon salınımının, mevcut fosil yakıtlı aracı değiştirmenin karşısında daha fazla olduğunun tartışıldığı günümüzde, Honda’nın üretiminde de yenilenebilir enerji kullanması oldukça önemli bir adım. Önümüzdeki yıllarda tamamen yenilenebilir enerjiyle üretilmiş sıfır karbon salınımlı arabalarla, bugüne kadar yeterince kirlettiğimiz dünyada artık ‘temize çıkabileceğiz’.

[irp posts=”8166″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli! Dergilik’te!”]

Audi RS 4 Tanıtıldı! Tek Kelimeyle Muh-te-şem Olmuş! Teknik Özellikleri Neler?

Honda Yeşil Enerjiye Geçti! Araba Habercisi Dergisi.

Yeşil Fabrikalar Honda, Honda Karbon Salınımını Bitirdi, Yeşil Enerji Honda. Araç Testleri, Araba Testleri, Otomobil Testleri.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba