Hyundai satın almak onunla artık çok daha kolay! Hyundai Assan yönetimi yeni uygulamayı açıkladı!

Hyundai Assan myHyundai online uygulama

Hyundai satın almak onunla artık çok daha kolay! Hyundai Assan yönetimi yeni uygulamayı açıkladı! Hyundai Assan myHyundai online uygulama.

ENGELLİ RAPORLU LİMİT KAÇ PARA OLACAK?

Hyundai Assan yönetimi araç satın alımını kolaylaştıracak yeni bir uygulamayı devreye aldıklarını açıkladı. Bu bilgiler bana Hyundai Assan yönetimi tarafından basın bülteni olarak iletildi.

myHyundai Türkiye isimli uygulama, bir Hyundai modeli satın alma ile ilgili her şeyi daha kolay hâle getiriyor. Modeller hakkında gerekli bilgilere anında ulaşılırken online rezervasyon, test sürüşü talebi ve online kredi başvurusunda da bulunulabiliyor. Bu uygulamayı kullanmak için sadece Hyundai sahibi olmaya da gerek yok. Dileyen herkes Hyundai dünyası hakkında detaylı bilgi almak için bu uygulamadan faydalanabiliyor.

Hyundai Assan, “Progress for humanity” yani “İnsanlık için ilerleme” felsefesi kapsamında kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Müşteri memnuniyetinde de her zaman birinci olmayı kendine ilke haline getiren Hyundai Assan, son olarak geliştirdiği bir mobil uygulama ile başta Hyundai sahipleri olmak üzere tüm otomobil severlerin ilgisini çekti. myHyundai Türkiye adı verilen mobil uygulama ile seçilen Hyundai Yetkili Satıcısı’yla görüntülü görüşme yapılabilir ve servis randevusu planlanabilir. Aynı zamanda, gerektiğinde en hızlı şekilde yol yardım hizmeti de alınabiliyor. Kullanıcılar, marka ortaklıkları ile indirim fırsatlarından da yararlanabiliyor. Uygulama ile sahip olunan araç hakkında ihtiyaç duyulan tüm bilgilere tek bir yerden erişebilirken aracın önceki bakım randevuları hakkında da genel bir bakış sunuyor.

Yüce Auto Skoda’nın ses getiren Ekim 2023 kampanyasının tüm detaylarını marka yönetimi açıkladı!

Araba Habercisi Eylül – Ekim 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül – Ekim 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Hyundai Assan myHyundai online uygulama.

Hyundai Assan myHyundai online uygulama

Hyundai Assan myHyundai online uygulama

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba