Gençler Onu Babalarından Kaçırmak İçin Anahtarı Aramak Zorunda Kalmayacak!

Hyundai Elantra 2020 Özellikleri Neler
Hyundai Elantra 2020 Özellikleri Neler

Yeni Elantra, 2020 Elantra, Yeni Hyundai Elantra, 2020 Hyundai Elantra, Hyundai Elantra 2020 Özellikleri Neler, Yeni Elantra Ne Zaman Satılacak?

Yeni Hyundai Elantra resmi olarak tanıtıldı. Gençlik yıllarında babamdan arabayı kaçırdığım günleri hatırlarım. Elbette çevreye tehlike saçmadan otoparkta bir ileri bir geri yapmak için. Bu bile kendimi Formula 1 pilotu olmuş gibi hissettirirdi. Şimdiki Gençler Onu Babalarından Kaçırmak İçin Anahtarı Aramak Zorunda Kalmayacak! Neden mi? Hyundai Elantra 2020 Özellikleri Neler?

Youtube Kanalımız

Hyundai’nin C segmentindeki sedan temsilcisi Elantra, Parametrik Tasarım felsefesiyle geliyor. Yeni modelde karşımıza daha uzun, daha geniş ve daha alçak bir yapı çıkıyor. Hyundai, yeni modelde hibrit versiyona da yer vererek daha fazla yakıt ekonomisi sunuyor. C segmentinde ilk kez kablosuz Apple Car Play ve Android Auto bağlantı özelliği sunuluyor. Yeni Hyundai Elantra’nın üretimi 2020 sonbaharda başlayacak ve sonrasında Türkiye’de de satışa sunulacak. Yani 2020 Hyundai Elantra Eylül ayında Türkiye’de satışa sunulacak.

İlk kez 1990 yılında üretilmeye başlanan Hyundai Elantra, bugüne kadar dünya genelinde 13.8 milyon adetlik bir satış başarısı göstererek otomotiv endüstrisine adını altın harflerle yazdırdı. Hyundai’nin en çok beğenilen modellerinden biri olan Elantra, Amerika’da da onlarca ödül alarak 3.4 milyondan fazla satış başarısı gösterdi.

Dizel Litre Fiyatı Bu Gece 00.00’da Kaç Para Olacak?

Yeni modelle birlikte daha farklı bir tasarım diline kavuşan Elantra, spor otomobillerde görmeye alıştığımız egzotik dört kapılı bir coupe görüntüsü sunuyor. Hyundai mühendisleri ve tasarımcıları yeni modelde daha uzun, daha geniş ve daha alçak bir yapı ortaya çıkarmış. Bir önceki nesilden 5.5 cm daha uzun olan otomobil, iç mekanda da daha geniş bir oturma alanı sunuyor.

Yeni Hyundai Elantra Hibrit Özellikleri Neler?

Hyundai, Elantra modelinde ilk kez hibrit motor teknolojisine yer veriyor. Böylelikle markanın çevreci modeler gamına dahil olan Elantra Hybrid 1.6-litrelik GDI Atkinson çevrimine sahip dört silindirli benzinli motora kavuşmuş oluyor.
Elantra Hybrid’de benzinli motora ek olarak 32 kw’lik bir elektrikli motora da yer veriliyor. Her iki motorun birleşmesiyle toplam 139 beygire ulaşan Elantra, daha dinamik ve daha ekonomik bir sürüş vaad etmiş oluyor.

Hyundai’nin geliştirilmiş 6 ileri çift kavramalı şanzımanıyla donatılan bu versiyon, daha hızlı vites geçişleriyle rakiplerinden ayrılıyor. Ayrıca, kullanılan yüksek verimli elektrikli motor sayesinde düşük hızlarda anlık tork elde ediliyor ve böylelikle benzinli motorun devreye girmesi engellenmiş oluyor. Bu yeniliğin en büyük avantajı, otomobile yakıt ekonomisi kazandırıyor olması. Yüksek hızlarda ise devreye giren benzinli motorla beraber daha dinamik ve etkili bir sürüş elde ediliyor.

Hyundai Elantra Anahtar Yerine Telefonla Çalıştırılıyor

Akıllı telefon tabanlı Hyundai Dijital Anahtar, fiziksel bir anahtar olmadan kapıların açılmasına ve motorun çalıştırılmasına olanak sağlıyor. Özel bir mobil uygulama indirilerek kullanılabilen bu sistem, Yakın Alan İletişimi (NFC) ve Bluetooth (BLE) teknolojisini kullanıyor. Bu sistem, aynı aileden bir kaç kişinin aracı aynı anda kullanmasına da olanak sağlıyor.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

Hyundai Elantra 2020 Özellikleri Neler?

Hyundai Elantra 2020 Özellikleri Neler

Hyundai Elantra 2020 Özellikleri Neler

Hyundai Elantra 2020 Özellikleri Neler

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba