JD Power’dan Hyundai Modellerine Kalite Ödülü Dopingi! İlk 90 Gün Sonunda Kaliteli Raporu Aldılar

Hyundai JD Power Ödülleri 2020.
Hyundai JD Power Ödülleri 2020.

Hyundai Tucson JD Power Ödülü, Hyundai Santa Fe JD Power, Hyundai Elantra JD Power Ödülü, Hyundai Accent JD Power Ödülü, Hyundai JD Power Ödülleri 2020.

Tucson ve Veloster, J.D Power kalite raporuna göre segmentlerinde birinci modeller seçildi. Accent ve Elantra ikinci, D-SUV segmentindeki Santa Fe ise aynı raporda üçüncü seçildi. Kalite raporu, araçların satın alındıktan sonraki ilk 90 günü araştırılarak hazırlanıyor. Hyundai JD Power Ödülleri 2020.

Instagram Hesabım

Hyundai, Amerikan J.D. Power Kalite Raporu (Initial Quality Study) araştırmasında köklü rakiplerini geride bırakarak ürünlerindeki sağlamlığını ve dayanıklılığını kanıtlamış oldu. Bu yıl Şubat ve Mayıs ayları arasında satılan alınan toplam 87.282 adet araç, ilk 90 günlük kullanımlarına göre araştırıldı. Araç sahipleriyle yapılan görüşmelere ve araçlardaki detaylı incelemelere göre, Hyundai modelleri segmentlerinde ilk üç sırayı domine etti. Amerika’da olduğu kadar Avrupa pazarında da son derece popüler olan Tucson ve Veloster, kendi sınıflarında birinci seçildiler. Accent ve Elantra ise sedan segmentlerinde ikinciliği elde ettiler. Geçtiğimiz günlerde yenilenen Santa Fe ise D-SUV segmentindeki en sorunsuz üçüncü araç oldu.

Tespit edilen sorunların giderilmesini kolaylaştırmak ve ayrıca gelecekteki modellerin daha kaliteli üretilmesine olanak sağlayan rapor, 223 farklı sorudan oluşuyor. Raporda sadece 2020 yılında üretilen modellere yer verilirken, toplam dokuz araç kategorisi ele alındı. Kullanıcılara sorulan sorularda ve incelemelerde bilgi-eğlence sistemleri, konfor donanımları, koltuklar, ana kontroller-butonlar, multimedya ekranları, havalandırma sistemleri, aktif sürüş asistanları, genel sürüş özellikleri ve motorlar en ince ayrıntısına kadar araştırılıyor.

ÖTV Matrah Düzenlemesi olur mu? ÖTV Matrah Limiti Nedir? Özel Tüketim Vergisi Matrahı nedir?

Araba Habercisi Yaz 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın altıncı sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 19. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Hyundai JD Power Ödülleri 2020.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba