Hyundai Yeni KONA Elektrik 1.499.000 TL’ye Türkiye’de Satışa Sunuldu! Elektrikli Yeni Kona dikkat çeker!

Hyundai Yeni KONA Elektrik Fiyatı 2024
Hyundai Yeni KONA Elektrik Fiyatı 2024

Hyundai Yeni KONA Elektrik 1.499.000 TL’ye Türkiye’de Satışa Sunuldu! Elektrikli Yeni Kona dikkat çeker! Hyundai Yeni KONA Elektrik Fiyatı 2024.

GEELY EN SONUNDA GELDİ! Gümbür gümbür geliyorlar!

Öncelikle bu bilgiler bana Hyundai Türkiye yönetimi tarafından basın bülteni olarak gönderilmiştir. Hyundai yönetimi tarafından yapılan açıklamayı haberin devamında bulabilirsiniz.

Hyundai, geleceğe yönelik elektrifikasyon stratejisi kapsamında, yepyeni bir B-SUV modeli daha Türkiye’de satışa sunuyor. Yeni KONA Elektrik, en son teknolojik donanımlar, konfor ve rahatlık özellikleriyle son derece iddialı. Hyundai, şimdi de kullanıcılar için tamamen elektrikli Yeni KONA modelini 1.499.000 TL’ye satışa sunuyor. Önceki nesil KONA Elektrik ile karşılaştırıldığında yeni model, artırılmış boyutlarıyla daha iyi oranlar sunuyor. Tamamen elektrikli versiyonda uzunluğu 4.355 mm olan otomobil, ilk nesil KONA Elektrik’ten 150 mm daha uzun. Aracın dingil mesafesi ise 60 mm daha uzun yani tam 2.660 mm. Genişliği 25 mm artarak 1.825 mm’ye ulaşan aracın yüksekliği ise 1.580 mm olarak veriliyor.

ELEKTRİKLİ MG MODELLERİ KAÇ PARAYA SATILIYOR? 1 yıl boyunca SIFIR TL yakan modeller açıklandı!

Hyundai, çeşitli tüketici beklentilerine cevap verebilmek adına esnek ve modüler bir iç mekan tasarladı. Yeni KONA Elektrik, daha fazla yolcu konforu ve rahat yükleme için geniş ve açık bir yerleşim planı sunuyor. Ayrıca, sürücü odaklı mimari de Yeni KONA’nın yüksek teknolojik karakterini doğrulayan en önemli özelliklerden biri. Bir çok Hyundai modelinde de kullanılan entegre çift 12,3 inçlik panoramik ekran, yeni modelde de karşımıza çıkıyor. Bu bilgi gösterge ekranı ve navigasyonlu multimedia ekranları, kullanıcısına iddialı konfor ve güvenlik sunuyor. Yeni KONA Elektrik, konfor özelliklerinin bir parçası olarak, direksiyona entegre vites kolu (E-Shift By Wire), geniş bardak tutucular, elektrikli açılır sunroof ve rahat oturma pozisyonuna sahip koltuklarla da B-SUV segmentinde dikkat çekmeye devam ediyor. Yeni KONA Elektrik, aynı zamanda önceki nesle kıyasla 60 mm daha uzun dingil mesafesi, 77 mm daha uzun bacak mesafesi ve ikinci sıra koltuklardaki 15 mm daha yüksek baş mesafesiyle sınıfının en iyisi iç alanı sunuyor. İkinci sıra omuz mesafesi ise 1.402 mm. Bagaj alanı da yüzde 30 artırılarak 466 litreye çıkarılmış.

Tamamen elektrikli model, Türkiye’de şimdilik tek pil seçeneğiyle satışa sunuluyor. Advance donanım seviyesiyle beraber gelen 48,4 kWh’lik versiyon, 156 PS (115 kW) güç sağlarken maksimum olarak da 377 kilometrelik bir sürüş menzili (WLTP) sunuyor. 100 kW DC hızlı şarj ile KONA Elektrik, 41 dakikada yüzde 10’dan yüzde 80’e şarj olabiliyor. 48,4 kWh pil seçeneğine sahip standart versiyon, 11 kW AC şarjla da 4 saat 55 dakikada pilini tamamen doldurabiliyor.

BU YIL EN UCUZ ARABALAR ELEKTRİKLİLER OLACAK! Hadi be oradan dediğinizi duyar gibiyim!

Araba Habercisi Dergisi ŞUBAT sayısında neler var?

2024 0 km otomobil pazarında yeni yıl yeni markaların yılı olacak.

BYD planları değiştirdi Türkiye’de hibrit satmaya hazırlanıyor. İşte BYD SEAL U PHEV.

Citroen C5 Aircross kompakt SUV iddiasını bu yeni hibrit ile artırdı!

JAECOO J7 yoldan çıkaracak. Chery’nin alt markası Jaecoo Türkiye’de satışa çıkmak için gün sayıyor.

Lexus LBX yollara çıkmaya hazırlanıyor! En ucuz Lexus olarak satışa sunulacak.

Ralli parkurlarından yollara çıktı! Karşınızda Toyota GR Yaris!

Bahar 2024 sayısında dolu dolu bir dergi için hazırlıklarımız tam gaz devam ediyor.

Hyundai Yeni KONA Elektrik Fiyatı 2024.

Hyundai Yeni KONA Elektrik Fiyatı 2024

Hyundai Yeni KONA Elektrik Fiyatı 2024.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba