Bireysel ikinci el araç satışında şüphe varsa 1 araç satışına da inceleme yapılıyor! Cezası 300 bin TL!

ikinci el araba bireysel limit cezası
ikinci el araba bireysel limit cezası

Bireysel ikinci el araba satışında limit 3 ama Ticaret Bakanlığı usulsüz görürse 1 araçta da ceza kesebilir! Bireysel ikinci el araç satışında şüphe varsa 1 araç satışına da inceleme yapılıyor! Cezası 300 bin TL! ikinci el araba bireysel limit cezası.

ORTALIK SATILIK İKİNCİ EL ARABA DOLDU

İkinci el araç satışıyla ilgili neredeyse her gün yeri bir gelişme karşıma çıkıyor. Sıfır kilometre pazarında işlerin yoluna girmeye başlamasıyla birlikte ikinci el araç pazarında da önemli değişimler oluyor. Al / Satçılar 0 km araba pazarından elini çekmeye başlamasıyla birlikte ikinci el araba pazarında da işler yoluna girmeye başladı. Onlar neden elini piyasadan çekmeye başladı: Çünkü otomobile eskisi gibi getirisi olacak bir yatırım aracı olarak bakmıyorlar.

Neyse konumuza dönecek olursak bugün gazetelerde ikinci el araç satışıyla ilgili çok önemli bulduğum bir açıklama okudum. Bu açıklama İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel tarafından yapılmış. Ertemel öncelikle araba fiyatlarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada olağandışı fiyat artışlarının önemli ölçüde normalleştiğini dile getirmiş.

İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel yaptığı açıklamalar arasında bence en çok dikkat çeken konuysa şuydu: “Bakanlığımız tarafından limit 3 adet olarak belirtilmiş olmasına rağmen, bakanlık 1 araçta dahi kayıt dışı ticaret faaliyeti ya da usulsüzlük tespit ettiği takdirde cezai müeyyide uygulayabilir.” Hepimizin bildiği gibi bu cezalar arasında araç başına 300 bin TL uygulanıyor olması piyasanın normalleşmesi konusunda en önemli etkenlerden biri.

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan son dönemlerdeki ceza uygulamaları ve sıkı takip sonrası bu açıklama da piyasanın normalleşmesi adına çok önemli olacaktır. Bu açıklamayı Milliyet Gazetesi’nin internet sitesinde bugün okudum.

Elektrikli VW Passat Türkiye’ye gelmeden hayal oldu! Rakipler rekor kırıyor Honda’nın satışları düşüyor!

Araba Habercisi Yaz 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 53. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 53. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 53. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

ikinci el araba bireysel limit cezası.

ikinci el araba bireysel limit cezası

ikinci el araba bireysel limit cezası.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba