İkinci el arabanın fiyatı sıfır kilometre fiyatını geçemeyecek! Bu konuda önemli bir karar daha alındı!

ikinci el fiyatı 0 km fiyatı
ikinci el fiyatı 0 km fiyatı

İkinci el arabanın fiyatı sıfır kilometre fiyatını geçemeyecek! Bu konuda önemli bir karar daha alındı! ikinci el fiyatı 0 km fiyatı.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

İkinci el otomobilin fiyatı sıfır kilometre fiyatını geçemeyecek. Bu kararı geçtiğimiz dönemlerde bol bol konuştuk. Olması gerektiği gibi ikinci el arabanın fiyatının 0 km arabanın fiyatını geçmemesi gerekiyordu. Ancak pandemi sonrası uzun bir dönem ikinci eline gücüm yetmedi gittim 0 km aldım gibi bir durum ortaya çıkmıştı. Sıfır kilometre otomobilin liste fiyatı ikinci el modelinden daha ucuzdu.

Ticaret bakanlığı tarafından alınan kararla ikinci el arabanın fiyatının 0 km fiyatını geçemeyeceği yönünde ilan siteleriyle ilgili önemli bir karar alınmıştı. Yaşanan yeni bir gelişmeyle Ticaret Bakanlığı ikinci el otomobil ticaretine ilişkin yeni karar aldı. İkinci el araçların üretici ve distribütörler tarafından tavsiye edilen güncel satış fiyatının üzerinde bir fiyattan ilan yoluyla satılması, ilana konulmasının yasak olması kararı 1 Temmuz 2024 tarihine kadar uzatıldı. Bu uzatma kararı öncesinde uygulamanın sona erme tarihi 1 Ocak 2024 olarak belirtilmişti. Ticaret Bakanlığı bu süreyi 6 ay daha uzatmaya yetkili durumda. Alınan bu önemli tedbirin ardından ikinci el piyasasında normalleşmenin olduğu da çıkan haberlerde yer aldı. İkinci el araç satışlarına getirilen 6 ay ve 6 bin kilometre şartı da aynı tarihe kadar uzatıldı. Bu kararlar bugün Resmi Gazete’de yayınlandı.

Renault Mais Yönetimi ZAM YAPMADI! Renault Megane Sedan modeline Aralık ayında zam yapmadılar!

Araba Habercisi SONBAHAR 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin SONBAHAR 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

 ikinci el fiyatı 0 km fiyatı.

ikinci el fiyatı 0 km fiyatı

 ikinci el fiyatı 0 km fiyatı.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba