Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un Araç Ambargosunu Nasıl Deldi! Bu Sır Çözüldü!

Kim Jong Un Araç Ambargosunu Nasıl Deldi
Kim Jong Un Araç Ambargosunu Nasıl Deldi

Kim Jong Un Araç Ambargosunu Nasıl Deldi! Birleşmiş Milletler tarafından ambargo uygulanan Kuzey Kore’de, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un’un Mercedes-Benz ve diğer lüks araçlarını nasıl edindiğinin gizemi çözüldü. Daimler yöneticileri, Kim Yong Un’un bu yıl ABD Başkanı Donald Trump ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmesine giderken ortaya çıkan bir Mercedes SUV ve ikinci el yapımı Maybach’ı görünce şaşırmışlardı. Kuzey Koreli diktatörün ayrıca bir Rolls-Royce Phantom’u da bulunuyor. Kim Jong Un Araç Ambargosunu Nasıl Deldi!

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araç Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Daimler yetkilileri Kuzey Kore’de 15 yıldan uzun bir süredir herhangi bir ticari faaliyetleri bulunmadıklarını açıklamalarının ardından araçların ülkeye nasıl girdiği konusu daha da merak uyandırdı. New York Times’ın yaptığı araştırma sonucu araçların yolculuğu, Hollanda’nın Rotterdam kentindeki limanda başlıyordu. Tanesi 500.000 Dolar değere sahip olan zırhlı Mercedes S600 Pullman modelleri Rotterdam Limanı’nda bir gemiye yüklendikten 41 gün sonra Çin’e ulaşıyordu. Burada başka bir gemiye aktarılan araçlar Japonya ve Güney Kore’ye gönderilmişti. Ancak araçların son durağının Rusya olduğu da belirtiliyor.

Tüm bu süreç içerisinde kullanılan Xiang Yin adındaki geminin adının bu operasyona özel olarak değiştirildiği belirtiliyor. Son liman boşaltmasını Rusya’nın Vladivostok kentinde yapan geminin ardından aynı dönemde Kuzey Kore’ye ait bir kargo uçağının da iniş yaptığı belirtiliyor. Toplamda 4 ay süren kargo işleminde hala yanıtlanmamış pek çok soru olmasına rağmen, buna benzer yollarla Kuzey Kore’nin daha pek çok ambargo kapsamındaki ürünü de ülkesine sokmasının olası olduğu belirtiliyor.

Araba Habercisi Dergisi.

Kim Yong Un Araç Ambargosunu Nasıl Deldi
Kim Jong Un Araç Ambargosunu Nasıl Deldi

[irp posts=”5601″ name=”Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli Araba Habercisi Yaz Sayısı Dergiliklerde Çıktı!”]

Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli Araba Habercisi Yaz Sayısı Dergiliklerde Çıktı!

2020 Audi Q3 Sportback Modeli Tanıtıldı! Özellikleri Neler? Hibrit Motor Seçeneği de Var!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba