Peugeot 208 mi? Opel Corsa mı? Renault Clio mu? Nissan Micra mı? Kazananı Siz Seçtiniz!

Küçük Sınıf HB Araç Karşılaştırması
Küçük Sınıf HB Araç Karşılaştırması

Yeni Gelecek HB Araçlar 2020, Küçük HB Sınıfı Otomobiller, Küçük HB Sınıfı Araba Karşılaştırması, Küçük HB Karşılaştırması, detayları haberde. Peugeot 208 mi? Opel Corsa mı? Renault Clio mu? Nissan Micra mı? Küçük HB Sınıfı’nda önemli bir hareketlilik bizleri bekliyor. Peki bunlar arasından hangisini tercih edersiniz? Her zaman olduğu gibi size sordum ve kazananı siz seçtiniz. Küçük Sınıf HB Araç Karşılaştırması.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Volkswagen Golf 8 mi? Honda Civic mi? Kazananı Her Zaman Olduğu Gibi Siz Belirlediniz!

Küçük Sınıf HB Araçlar arasında kıyasıya bir rekabet yaşanmak üzere. Net bir şekilde 2020 yılının ortalarında bizleri markaların bu mücadelesi bekliyor. Peugeot 208 mi? Opel Corsa mı? Renault Clio mu? Nissan Micra mı? Bu araçların tamamı ülkemize gelmek üzere hazır bekliyor. Takip edebildiğim kadarıyla birçok otomobili kullanıcısı bu araçların gelişini merakla bekliyor.

Peki Küçük HB Sınıfı’nda satışa sunulacak yeni modeller arasından hangisini tercih edeceksiniz? Her zaman olduğu gibi bu soruyu sizlere yönelttim. Sizler de Peugeot 208 mi? Opel Corsa mı? Renault Clio mu? Nissan Micra mı? diye sorduğum bu soruya tamamen kendi fikirlerinizle yanıt vererek kazananın hangisi olduğunu belirlediniz. Bu anketi çok şükür haftada 1.5 milyon gösterime sahip olan arabahabercisidergisi instagram hesabımdan yaptığımı da notlarım arasına eklemek istiyorum. Sonuçları da dileyene, dilediği zaman gönderebilirim.

[irp posts=”7864″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli!”]

Küçük Sınıf HB Araç Karşılaştırmasında Kazanan Kim Oldu?

Peugeot 208 584 Oy

Renault Clio 343 Oy

Opel Corsa 243 Oy

Nissan Micra 112 Oy

İşte yeni gelecek hangi küçük HB otomobili tercih edersiniz soruma verdiğiniz cevaplar bu şekilde. Katılımınız için herkese çok teşekkür ederim.

Küçük Sınıf HB Araç Karşılaştırması. Araba Habercisi Dergisi.

LPG Kullanan Otomobiller Günde 50 Kilometre Yol Yapsalar Bile 10 TL Kar Ediyorlarmış!

Yeni Gelecek HB Araçlar 2020, Küçük HB Sınıfı Otomobiller, Küçük HB Sınıfı Araba Karşılaştırması, Küçük HB Karşılaştırması, detayları haberde.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba