Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs’ta Nostalji Rüzgarları Estiren Ralli! Birbirinden Özel Araçlar Katıldı!

Kuzey Kıbrıs Klasik Otomobil Rallisi
Kuzey Kıbrıs Klasik Otomobil Rallisi

Oğuz Özyalçın’ın anısına Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “7. Oğuz Özyalçın Klasik Otomobil Rallisi” geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. İstanbul Rumeli Üniversitesi Klasik Araçlar, Hobi ve Restorasyon Kulübü’nün de katıldığı etkinlikte renkli sahneler yaşandı. Kuzey Kıbrıs Klasik Otomobil Rallisi.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Seat’ın İlk Elektrikli Otomobili Mii Avrupa’da Satışa Sunuldu! Fiyatı 19 bin 300 Sterlin!

Birbirinden özel klasik otomobillerin katıldığı organizasyonda nostalji rüzgarları esti. 110 klasik aracın yer aldığı etkinliğe, İstanbul Rumeli Üniversitesi Klasik Araçlar, Hobi ve Restorasyon Kulübü de 1987 Model Mercedes-Benz 300SDL ile katıldı. Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü’nün özel daveti ile etkinlikte yer aldıklarını söyleyen kulüp danışmanı Ali Koç ‘’ Bu özel etkinlikte üniversitemizi 1987 model klasik aracımız ile temsil etme şansını yakaladık. Türkiye’de bir çok etkinliğe katılmış olmamıza rağmen, yurt dışı etkinliği fırsatı bulmuş olmak ve üniversitemizi temsil etmek bizler için oldukça heyecan vericiydi. Yıllarını klasik otomobil hobisine adamış duayenlerin yanında, gençlerin oluşturduğu bir üniversite kulübü olmamız ise ayrıca ilgi uyandırdı. Gençlere bu hobiyi sevdirmek ve yaşatmak adına, ülkemizde klasik otomobil kulübünü bünyesinde bulunduran, ilk ve tek üniversite olmamız ayrı bir gurur kaynağı oldu’’ dedi.

İstanbul Rumeli Üniversitesi Hakkında:

İstanbul Rumeli Üniversitesi, 23 Nisan 2015 tarihinde İstanbul’da kurulan bir vakıf üniversitesidir. Toplumun ihtiyacı olan bilim insanlarını ülkeye kazandırmak; bilgili, çağdaş, donanımlı, deneyimli, topluma yararlı, araştırmacı gençler yetiştirmeyi hedefleyen bir yüksek eğitim kurumu ve mükemmeliyet merkezi olma amacını taşımaktadır. İstanbul Rumeli Üniversitesi 2019-2020 eğitim öğretim yılında 4 Fakültede 13 Bölüm, 1 Yüksekokul, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna bağlı 14 Program, Meslek Yüksekokuluna bağlı 11 Program, Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Fen Bilimleri Enstitüsüne bağlı 2 bölümde eğitim vermektedir. 2020- 2021 eğitim öğretim yılında Tıp Fakültesi ve Hukuk Fakültesi’nin açılması planlanmaktadır.

[irp posts=”8166″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli! Dergilik’te!”]

Kuzey Kıbrıs Klasik Otomobil Rallisi. Araba Habercisi Dergisi.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba