Maserati Çin’de 10.000 Km’lik Yolculuk Yapacak! Amaçları Hem Kutlama Hem de Kültürel Gezi!

Maserati 105 Yıl Çin Kutlamaları
Maserati 105 Yıl Çin Kutlamaları

Geçtiğimiz günlerde İtalyan lüks otomotiv markası Maserati, Çin’de bir ay sürecek kültürel geziyi resmen başlattı. Çin ve Batı sanatlarının ve kültürlerinin bir karışımı olan Şangay Limanı Uluslararası Cruise Terminalinde büyük bir kutlama ile başlayan bu etkinlik, Çin’in zengin mirasını selamlamayı hedefliyor. Maserati’nin marka tarihinin 105. Yıldönümünü ve Çin’e girişinin 15. Yıldönümü için bu kültürel tur özel bir kutlama olacak. Maserati 105 Yıl Çin Kutlamaları

Araba Testleri, Otomobil Testleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Maserati’nin Quattroporte, Ghibli ve Levante modellerinin katılacağı turda tüm modellerde Çin’de Maserati’nin 15. Yılına vurgu yapan ‘15’ logosu dikkat çekiyor. Yapılacak olan tur doğudan batıya toplam 10.000 km’yi kapsıyor. Dört rotadan oluşan tur, Doğu Çin’in dağlarından başlayıp, Taihang dağındaki antik kentlerle devam edecek. Antik İpek Yolu üzerindeki büyüleyici freskleri geçecek olan Maserati’ler Batı Çin’deki son derece güzel bölgeleri de geçerek turu tamamlayacaklar.

[irp posts=”5251″ name=”Araba Dergisi Araba Habercisi Dergiliklerde! Haziran Sayısında Tüm SUV’lar Var!”]

Saab 9-3 Modelinin Elektrikli Versiyonunu Üreten Firmayı Aldı 23 Milyar Dolar Yatırımla Geliyor!

Sisli Yangtze Nehri’nden başlayan yolculuk ile İpek Yolu’nda son bulan 10.000 km.’den oluşan tur Maserati’nin gözüyle Çin’in zengin ve çeşitli kültürünü göstermesi bakımından önem arz ediyor. Markanın Çin’e vermiş olduğu önemi de gösteren bu 4 etaptan oluşan tur ile Maserati, Çinli müşterilerine yerelde de özel hissettirmeyi başaracaktır.

Araba Habercisi Dergisi

Maserati 105 Yıl Çin Kutlamaları

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba