İngiltere’de Satılacak 1000’inci McLaren, Son Üretilen 600LT Coupe Olacak!

McLaren 600LT Coupe Özellikleri Neler
McLaren 600LT Coupe Özellikleri Neler

McLaren 600LT Coupe Özellikleri Neler? McLaren’in İngiltere Woking’de yer alan fabrikasında üretilen son McLaren 600LT Coupe banttan indi. Bu model aynı zamanda İngiltere’de satılan 1000’inci McLaren ünvanına da sahip olacak. McLaren 600LT Coupe Özellikleri Neler?

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Çok özel bir model olan McLaren 600LT Coupe, performansını en üst seviyede tutmak için neredeyse her yerde karbon fiber kullanılmış bir model olarak öne çıkıyor. Karbon fiber yarış koltukları, iç döşeme, ön çamurluk ve tamamı karbon fiber olan tavandan oluşuyor.

McLaren için özel bir model olan 600LT’nin özel olduğunu gösteren detaylardan biri de koltuk başlarında kullanılan ‘600LT’ işlemesi olarak göze çarpıyor. Alcantara kaplama direksiyon simidine sahip olan 600LT Coupe, Bowers&Wilkins’in 12 hoparlörlü ses sistemine de sahip.

Pist sürüşüne odaklanarak tasarlanan McLaren 600LT Coupe, düşük bir ağırlık merkezine ve üstün aerodinamik özelliklere sahiptir. 3.8 litrelik çift turbolu V8 motoruyla 600 beygirlik güç üreten model, 0-100 km/s hızlanmasını sadece 2.9 saniyede tamamlıyor. Maksimum hızı ise 324 km/s olarak belirlenmiş.

2011 yılının Haziran ayından itibaren McLaren markasının İngiltere temsilcisi olan Londra bayisinin de önemli bir başarısına son üretilen 600 LT Coupe ile tanıklık ediyor. Son üretilen McLaren 600LT Coupe, McLaren’in İngiltere bayisinin 7 yıl sonunda sattığı 1000’inci McLaren modeli olma özelliğini taşıyor.

Araba Habercisi Dergisi.

Yeni Volkswagen Passat iddialı özellikleriyle geliyor.
Mercedes A Serisi Sedan tüm dengeleri bozdu.
Yeni Peugeot 2008 sınıfı gibi küçük kalmaz.
Yerli Malı Yeni Renault Clio Eylül Sonu Satışa sunuluyor.
Sınıfının Lideri Nissan Qashqai 160 beygir oldu.
Ford’un yepyeni ticari araçları Türkiye yollarına çıktı.
Renault Kadjar yenilendi hiç olmadığı kadar iddialı geldi.
1000 beygirlik Ferrari elektriğin gücünü kullanıyor.
Mercedes AMG GTR Roadster nefes kesen olmuş.
Bu kamyon yürüyen bir bilgisayar: Nikola TWO

McLaren 600LT Coupe Özellikleri Neler? McLaren Modelleri, Spor Arabalar, Spor Araçlar, Araç Testleri, Araba Testleri, Otomobil Testleri.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba