Mercedes Benz Türkiye C200d Dizel Otomatik İçin Müthiş Kampanyanın Startını Verdi!

Mercedes C200d Kampanyası.
Mercedes C200d Kampanyası.

Mercedes C Serisi Kampanya, Mercedes C200d Kampanyası, Mercedes C200 Kampanyası, Mercedes Benz Türk Mayıs Kampanyası, Mayıs Otomobil Kampanyaları.

Mercedes-Benz C-Serisi Sedan modellerinde Mayıs ayına özel %0,39 faizli ve 12 ay vadeli 185.000 TL kredi imkanı sunuluyor. Mercedes C200d Kampanyası.

Instagram Hesabım

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Mayıs ayında sunduğu kampanyalar kapsamında, otomobil ve hafif ticari araçlarda avantajlı ödeme koşulları ve uygun faizler sunuluyor. Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, 0 km otomobil alımlarında Mayıs ayına özel finansman seçenekleri sunuyor. Mercedes-Benz A, B, CLA, GLA, C-Serisi (Sedan Hariç) ve E-Serisi modellerinde 36 aya varan vade ile %1,17 faizli kredi seçenekleri sunuluyor. Mercedes-Benz C-Serisi Sedan modellerinde ise Mayıs ayına özel %0,39 faizli ve 12 ay vadeli 185.000 TL kredi imkanı sunuluyor.

Passat mı? 508 mi? Superb mi? Insignia mı? Araba Habercisi Okuyucuları Seçti!

Mercedes-Benz Sertifikalı Kullanılmış Otomobiller kampanyası nasıl?

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler ayrıcalığıyla Mayıs ayı boyunca esnek ödeme planı avantajı ve düşük aylık ödemelerle bir Vito’ya sahibi olunabiliyor. Segmentinin en iddialı araçlarından olan Vito’ya sahibi olmak isteyen müşteriler, Mercedes-Benz Kasko tercih ettiği takdirde 150.000 TL kredi için, 48 ay vade ve % 0,95 faiz avantajından faydalanabiliyorlar.
Sprinter’e sahip olmak isteyen müşteriler, Mercedes-Benz Kasko tercih ettikleri takdirde 150.000 TL kredi için, 48 ay vade ve % 0,95 faiz avantajından faydalanabiliyorlar. İkinci el araç alımlarında avantajlı fiyatlara ek olarak Mercedes-Benz Kasko’ya özel, % 0,99 faiz oranı ve 1.860 TL’den başlayan aylık ödemelerle ikinci el alımlarında da fırsatlar devam ediyor. Mercedes-Benz Sertifikalı Kullanılmış Otomobiller’de ise 80.000 TL’ye 36 aya kadar %1,17 faiz oranından faydalanılabiliyor.

Volkswagen Polo Sedan Kaç Para? Dizel Otomatik Seçeneği var mı? 301 mi Polo mu?

Mercedes C200d Kampanyası.

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın dördüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 17. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba