Yeni Subaru Forester Güvenliğini İspatladı.

Yeni Subaru Forester eBOXER EuroNCAP
Yeni Subaru Forester eBOXER EuroNCAP

Yeni Subaru Forester e-BOXER Euro NCAP çarpışma testinden art arda 8’inci kez en yüksek puanı elde etti. Yeni Forester e-BOXER, Çocuk Yolcu Koruma testinde sınıfında bugüne kadar alınan en yüksek puanı aldı. Yeni Forester e-BOXER Yetişkin ve Çocuk Yolcu Koruması sınıfında şimdiye kadar Subaru adına elde edilen en iyi puana ulaştı. Yeni Subaru Forester eBOXER EuroNCAP.

Yeni Ford Kuga Kaç Paradan Satışa Sunuldu!

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Yeni Subaru Forester e-BOXER’ın Avrupa’da satılacak versiyonu, Euro NCAP güvenlik performansı testinden toplam beş yıldızla en yüksek puanı aldı. 2017 ENCAP güvenlik testinden 5 yıldız alan Subaru XV de 2019 yılında e-BOXER versiyonuyla en yüksek derecelendirme olan 5 yıldızı tekrar elde etmeyi başardı.

Subaru Forester Çocuk Yolcu Koruması.

Yeni Subaru Forester e-BOXER, dört değerlendirme sınıfında da (Yetişkin Yolcu, Çocuk Yolcu, Yaya, Güvenlik Desteği) oldukça yüksek puanlar elde etti. Yeni Forester, Çocuk Yolcu Koruma Testinde sınıfının en yüksek puanını almayı başardı. Euro NCAP, resmi çarpışma testi raporuna göre: “Hem ön hem de yan bariyer testlerinde, her iki deney mankeninde tüm kritik vücut bölgeleri iyi bir şekilde korundu ve Forester değerlendirmenin bu bölümünden maksimum puan aldı. Testler, sistemin sağlam çalıştığını ve sistemin ödüllendirildiğini gösterdi.” Sadece Çocuk Yolcu Koruması’nda değil, Forester aynı zamanda Yetişkin Yolcu Koruması’nda da Subaru için şimdiye kadar verilmiş en iyi puanı elde etti.

Yeni Ford Kuga Kaç Paradan Satışa Sunuldu!

Subaru Forester  7 hava yastığı.

Yeni Forester, sahip olduğu başarılı çarpışma güvenliği performansını Subaru Global Platform (SGP) sayesinde gerçekleştirdi. SGP, araçların gövde ve şasi rijiditesini önemli şekilde geliştirerek darbe sönümlenmesi mevcut modellerde %40 oranında iyileştiriyor. Bu sağlam gövde yapısı ile birlikte, SRS diz hava yastığı (sürücü koltuğu) dahil olmak üzere 7 hava yastığı gibi ek güvenlik özellikleri, Forester’ın çarpışma güvenliği performansını yükselten diğer etkenler oldu.

Jaguar’ın En Hızlısı F-Type Yenilendi! Videolu

Subaru EyeSight Önleyici Güvenlik Sistemi.

Yeni Forester’da yer alan gelişmiş güvenlik teknolojileri aracı daha da güvenli hale getiriyor. Araç donanımında EyeSight Önleyici Güvenlik Sistemi standart olarak bulunuyor ve Gelişmiş Güvenlik Paketi’ne ek olarak sunuluyor. Paketin içerisinde; Subaru Arka Araç Takip Sistemi, Arka Çarpışma Önleyici Frenleme, Yan Görüş Kamerası ve Sürücü Dikkat Uyarısı yoldayken yorgunluk veya dikkat kaybı belirtilerini tespit ederek sürücüyü uyaran Yüz Tanıma Sistemi teknolojisi yer alıyor.

Türkiye’de Peugeot Toyota’yı altıncı sıraya itti!

Yeni Subaru Forester eBOXER EuroNCAP.

Yeni Subaru Forester Euro NCAP Çarpışma Testi Videosu.

https://www.euroncap.com/tr/results/subaru/forester/39138

 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba