Şehirde 591 km menzil sunan MG ZS EV yüksek donanımıyla Elektrikli modellerin gözde modellerinden!

MG ZS EV Fiyat Listesi Elektrikli.
MG ZS EV Fiyat Listesi Elektrikli.

Şehirde 591 km menzil sunan MG ZS EV yüksek donanımıyla Elektrikli modellerin gözde seçeneklerinden! MG ZS EV Fiyat Listesi Elektrikli.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen ve İngiliz otomobil markaları arasında 2022 yılını “Lider” olarak tamamlayan MG, elektrikli araçlar konusunda en iddialı markalardan biri. Son yıllarda özellikle elektrikli araçlarda öncü bir rol oynayan MG, ZS EV modelinin yükseltilen batarya kapasitesi ile şehir içi kullanımlarda menzili 591 km’ye ulaşan menzil sunuyor. Açılabilir panoramik cam tavan, MG Pilot teknolojik sürüş destek sistemi, kablosuz telefon şarjı, 360° kamera, V2L araçtan araca şarj özelliği, karbon fiber ön konsol, sportif kırmızı dikişli koltuklar gibi premium özellikleri standart olarak araçta yer alıyor. %100 elektrikli yeni ZS EV’nin bu özellikleri birçok rakibini kıskandıracak kadar ön plana çıkan detaylar. 1.649.000 TL etiketle satılan MG ZS EV fiyatıyla da sınıfının en iyilerinden biri.

ZS’in en yeni versiyonu yüzde 100 elektrikli ZS EV’nin performans değerlerinde de önemli gelişimler sağlandı. 105 kW yerine artık 115 kW (155 HP) güç üreten elektrik motoru besleyen batarya kapasitesi de 44,5 kWsa’den 72,6 kWsa’e yükseltildi. Şarj süresini kısaltacak geliştirmeler de yapıldı, dahili AC şarj gücünün kapasitesi 11 kWsa’e artırıldı. Azami DC şarj gücü 92 kW’ye yükseltilerek yüzde 30’dan 80’e olan şarj süresi 40 dakikadan 30 dakikaya indirildi.

Yeni ZS EV’nin enerji tüketimi 17,8 kWsa/100 km’ye düşerken WLTP menzili 263 km’den 440 km’ye çıktı. Yeni model, tüm bunlara ek olarak artık şehir içinde 335 km yerine 591 km’lik menzile ulaşabilmesiyle segmentindeki en iddialı seçeneklerden biri konumuna geldi. Maksimum hız ise 140 km/sa’ten 175 km/sa’e yükseltilen Yeni ZS EV, 0-50 km/s hızlanmasını 3,6 saniyede ve 0-100 km/s hızlanmasını 8,6 saniyede tamamlıyor.

HAZIR MIYIZ? VOLKSWAGEN BAŞLIYOR! 2024 yılında VW elektrikli pazarına ben geldim diyecek!

Araba Habercisi Eylül – Ekim 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül – Ekim 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

MG ZS EV Fiyat Listesi Elektrikli.

MG ZS EV Fiyat Listesi Elektrikli.

MG ZS EV Fiyat Listesi Elektrikli.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba