MINI Cabrio Sidewalk Mart’ta Satışa Sunuluyor.

MINI, İngiltere’nin en çok satan MINI’si olan Cabrio’nun yeni özel sürümünü tanıttı. Yüksek donanımlı yeni model, İngiltere müşterileri için sadece 150 araç ile sınırlandırılmıştır. MINI Cabrio Sidewalk Tanıtıldı.

Youtube Kanalımız

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

MINI TwinPower teknolojisine sahip olan araç 192 beygirlik Cooper S güç aktarma organı, çift debriyaj ve direksiyondan kontrol edilen steptronic şanzımanı ile birlikte çok rahat ve kolay vites geçişi sağlar ayrıca güçlü motoru ile keyifli bir yolculuk geçirmenize yardımcı olur. MINI Cabrio Sidewalk Tanıtıldı.

Nissan Qashqai N-TEC Yakında Satışa Sunuluyor!

Yeni MINI Cabrio Sidewalk, benzersiz kapı girişi şeritleri ve sadece 18 saniye içerisinde otomatik olarak açılıp kapatılabilen özel tasarım şık üst tavan ile donatılmıştır. Ayrıca MINI Cabrio özel sürümünde, yeni 17 inçlik Scissor Spoke 2 tonlu jantlar bulunmaktadır.

Volkswagen T-Cross Dizel Otomatik Geliyor!

MINI Cabrio Sidewalk Tanıtıldı.

Yeni Cabrio, 8.8 inçlik dokunmatik ekranlı Navigasyon paketi, gerçek zamanlı trafik bilgileri ile uydu navigasyonu, kablosuz şarj özelliği ve Amazon Alexa özelliği de dahil olmak üzere bir dizi işlevsel özelliğe sahiptir.  Comfort Plus paketi, ısıtmalı koltuklar ve mesafe kontrollü park asistanı içermektedir.

MINI Cabrio Sidewalk sürümünde ayrıca, sürücünün konfor, ECO ve spor sürüş modları arasında geçiş yapmasına izin veren Hi-Fi sistemi bulunmaktadır.

MINI Cabrio Sidewalk özel sürümü, Mart ayından itibaren İngiltere’de 34.125 Pound’dan başlayan fiyatlarla satılacak.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba