Nissan Ariya Concept CES 2020’de Tanıtıldı

Nissan Ariya Tanıtıldı. Nissan için yeni bir dönem olarak adlandırdığı, %100 elektrikli SUV aracı “Nissan Ariya Concept”i Consumer Electronics Show CES 2020’de tanıttı. Nissan Ariya Concept CES 2020.

Youtube Kanalımız

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Nissan Markasının Yeni Tasarım anlayışı.

Nissan Ariya’nın dış bölümü, dinamik güzellik ile teknoloji arasında bir denge kuruyor. Bu konsept Nissan’ın %100 elektrikli platformuyla nelerin mümkün olduğunu gösteriyor. Şaşırtıcı derecede kısa sarkıtlar, geniş kabin, büyük tekerlekler ve iki renkli boya sportif ve lüksü birleştiren şık bir görünüm sunuyor.

Peugeot SUV 2008 16 Ocak’ta Türkiye’de Tanıtılıyor

Nissan shield paneli kullanıldı.

Ön kısımda geleneksel ön panjurun yerine Nissan’ın “shield” adını verdiği panel var. Otomobil 21 inç alüminyum jantlarla geliyor ve çok eğimli C sütunları sayesinde arka kısım da geleneksel SUV’lerden farklı görünüyor.

Ford Puma Avrupa’da Kaç Paraya Satılıyor?

EV’ leri ve akıllı sürüş teknolojilerini geliştirmenin en hızlıları arasında yer alan Nissan Ariya Concept ile geleneksel Japon minimalist temalarını birleştiriyor. Aynı anda hem ileri hem de geri bakmayı başaran, yüksek teknoloji ve Japon ruhunu birleştirdiği “Ariya Concept” ile Nissan; elektrikli, otonom ve bağlantılı fonksiyonları birleştiren yeni bir dil ortaya çıkarttı. Nissan bu alandaki çalışmalarıyla küresel bir öncü olarak rolünü sürdürmeyi amaçlıyor.

Nissan Ariya Concept Murat Tosun Yorumu. Nissan Ariya Concept CES 2020.

Murat Tosun Notları: Nissan’ın geleceği bu tasarımda olacak deniyor. Araca önden baktığım zaman son derece çekici bir yapısı var. Ancak en büyük etkiyi yaratan çarpraz bakışta iyi değil. Profil tasarımı ona atletik görünümlü araçların ön planda olacağı gelecekte hantal bir görünüş veriyor. Nissan tasarımcılarının profil hatları ve omuz çizgilerinde önemli değişimler yapması lazım. Bagaj arkaya doğru uzamak yerine kesinlikle daha düz bir çizgiye sahip olmalı.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba