Nissan Ariya Concept iş yapar mı? Yeni Qashqai Böyle mi Olacak?

Nissan Ariya Concept Yorumları, Elektrikli Nissan Ariya, Nissan Ariya Menzil Ne Kadar, Yeni Nissan Qashqai böyle mi?

Nissan Ariya Özellikleri Neler? Nissan için yeni bir dönem olarak adlandırdığı, %100 elektrikli SUV aracı Nissan Ariya Concept iş yapar mı? Nissan Ariya Concept Yorumları.

Instagram Hesabım

Nissan Markasının Yeni Tasarım anlayışı.

Nissan Ariya’nın dış bölümü, dinamik güzellik ile teknoloji arasında bir denge kuruyor. Bu konsept Nissan’ın %100 elektrikli platformuyla nelerin mümkün olduğunu gösteriyor. Şaşırtıcı derecede kısa sarkıtlar, geniş kabin, büyük tekerlekler ve iki renkli boya sportif ve lüksü birleştiren şık bir görünüm sunuyor.

Nissan shield paneli kullanılmış.

Ön kısımda geleneksel ön panjurun yerine Nissan’ın “shield” adını verdiği panel var. Otomobil 21 inç alüminyum jantlarla geliyor ve çok eğimli C sütunları sayesinde arka kısım da geleneksel SUV’lardan farklı görünüyor.

EV’ leri ve akıllı sürüş teknolojilerini geliştirmenin en hızlıları arasında yer alan Nissan Ariya Concept ile geleneksel Japon minimalist temalarını birleştiriyor. Aynı anda hem ileri hem de geri bakmayı başaran, yüksek teknoloji ve Japon ruhunu birleştirdiği “Ariya Concept” ile Nissan; elektrikli, otonom ve bağlantılı fonksiyonları birleştiren yeni bir dil ortaya çıkartmış. Nissan bu alandaki çalışmalarıyla küresel bir öncü olarak rolünü sürdürmeyi amaçlıyor.

500 km menzil sunan Elektrikli Nissan Ariya 0-100 km/s hızlanmasını 5 saniyenin altında tamamlıyor.

Skoda Octavia Hibrit Kaç Beygir Güç Üretiyor? Octavia iV hibrit özellikleri neler?

Nissan Ariya Concept Murat Tosun Yorumu Nasıl?

Murat Tosun Notları: Nissan’ın geleceği bu tasarımda olacak deniyor. Araca önden baktığım zaman son derece çekici bir yapısı var. Bu bölümden baktığım zaman bu arabayı hemen gidip satın almak isterim. Ancak profil tasarımı ona atletik görünümlü araçların ön planda olacağı gelecekte hantal bir görünüş veriyor.

Nissan tasarımcılarının profil hatları ve omuz çizgilerinde önemli değişimler yapması lazım. Ona yandan baktığım zaman arka tasarım arkaya doğru uzamak yerine kesinlikle daha düz bir çizgiye sahip olmalı. Nissan’ın yeni tasarım dili denmesi bu aracın Yeni Qashqai tasarımı hakkında da önemli ipuçları vermesini sağlıyor. Tasarımı piyasada bulunan tüm Kompakt SUV rakipleriyle karşılaştırdığım zaman kesinlikle listenin en üst sıralarına çıkacağını düşünüyorum. Buna biraz uygun fiyat takviyesi gelirse ilk sıraya bile çıkabilir.

Nissan Ariya Concept Yorumları.

Nissan Ariya Concept Yorumları.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba