Nissan’dan Tüm SUV Modelleri İçin 18 ay Yüzde 0 Faiz Fırsatı Sunulmaya Başladı!

Nissan Qashqai Kampanyası Yüzde Sıfır Faiz
Nissan Qashqai Kampanyası Yüzde Sıfır Faiz

Nissan Qashqai Kampanyası dikkat çekiyor. Nissan, Temmuz ayı boyunca sunduğu kampanya indirimlerine ek olarak,tüm modelleri için 18 ay %0 faiz fırsatı sunuyor. Nissan Qashqai Kampanyası Yüzde Sıfır Faiz sunuyor.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

SUV segmentinde2018 yılında elde ettiği yüzde 19 pazar payı ile değişmeyen liderliğini bir kez daha perçinleyen, akıllı sürüşün öncüsü NISSAN, Temmuz ayı sonuna kadar devam edecek kampanyalarına; QASHQAI, X-TRAIL, NAVARA ve JUKE modellerine 18 ay için yüzde 0 faiz fırsatını da ekliyor.

Kullanıcılar; SUV segmentinin lideri QASHQAI’de 18 ay %0 faiz fırsatından 50.000 TL için yararlanacak. Ayrıca ek olarak QASHQAI 1.5 Visia versiyonunda 10 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi de ücretsiz olarak sunulacak.

Dünyanın en çok satan SUV modeli X-TRAIL’lerde 18 ay %0 faiz fırsatı 60.000 TL için geçerli olacak. Üstelik maksimum konfor sağlayan 7 koltuklu modeli 5 koltuklu fiyatına sunulacak. Ayrıca premium bej ve taba deri iç döşeme paketlerini tercih edenlerde fiyat farkı ödemeyecek.

Nissan’ın ödüllü pick-up’ı Navara, Temmuz ayı boyunca 60.000 TL için 18 ay %0 faiz avantajı ile maceraseverleri ve işini heyecanla yapanları bekliyor.

Nissan’ın ikonik SUV modeli Juke ise Temmuz ayı boyunca tüm versiyonlarda 30.000 TL için 18 ay %0 faiz avantajı ile satışta. Ek olarak sınırlı sayıda dizel Juke’a 119.950TL’lik avantajlı fiyat ile sahip olma fırsatı sunulacak.

Nissan Qashqai Kampanyası Yüzde Sıfır Faiz, Araba Habercisi Dergisi.

Nissan x Trail Kampanyası
Nissan x Trail Kampanyası
Nissan Qashqai Kampanyası Yüzde Sıfır Faiz
Nissan Qashqai Kampanyası Yüzde Sıfır Faiz

[irp posts=”5738″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz Sayısı Dergiliklerde Linkler Haberde! Teknoloji Dergisi Hediyeli!”]

Araba Habercisi Dergisi ve GoToTechno Dergisi’ni Okuyabileceğiniz Linkler Haberde!

Peugeot Türkiye Geçen Sene Sekizinci Olduğu Pazarda Bu Yıl Beşinciliğe Çıktı!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba