Opel Mokka Türkiye’de Ne Zaman Satılacak? Opel Mokka Avrupa fiyatları bugün açıklanıyor!

Opel Mokka ne zaman geliyor
Opel Mokka ne zaman geliyor?

Opel Mokka ne zaman geliyor? Opel Mokka ne zaman satılacak? Yeni model arabalar 2021, yeni gelecek araçlar 2021, yeni gelecek otomobiller 2021.

Opel Mokka Türkiye’de Ne Zaman Satılacak? Opel Türkiye tarafından resmi olarak açıklandı! Opel Mokka ne zaman geliyor? Opel Mokka ne zaman satılacak? Yeni model arabalar 2021, yeni gelecek araçlar 2021, yeni gelecek otomobiller 2021.

Instagram Hesabım

Yeni Opel Mokka, Yeni Motorları ile Eğlence ve Teknolojinin Birleşimi olarak tanıtılıyor. Yeni Opel Mokka, gelişmiş dizel ve benzinli motor seçenekleri ile şehir içi ve şehir dışı kullanımda müşterilerine yenilikçi çözümler sunuyor. Yeni Mokka, Opel’in gelecekte kullanacağı marka yüzü ve yeni dijital kokpiti ile markanın gelecekteki tasarımına dair yol gösterici bir role sahip. Yeni Mokka, IntelliLux LED® Matrix far teknolojisi, sürücü için masaj özellikli ergonomik deri koltuk seçenekleri, Apple CarPlay&Android Auto uyumluluğu sunan bilgi-eğlence sistemi ile eğlence ve teknolojinin gerçek anlamda birleşimi.

Volkswagen Golf 8’in Kasım ayında Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor! İddialı teknolojileriyle geliyor!

Yeni Mokka, yeni motor seçenekleri ile verimlilik ve performans arasında ideal denge kuruyor. Benzinli ve dizel motorlar 100 HP (74 kW) ile 130 HP (96 kW) arasında değişen güç seçenekleriyle canlı ve dinamik bir sürüş ile üstün yakıt ekonomisini bir arada sunuyor. Birbiriyle uyum içinde çalışan güç ve aktarma organları muhteşem bir yakıt tüketimi performans dengesini beraberinde getiriyor.

2020 Opel Mokka’nın tüm versiyonlarında yeni nesil LED aydınlatma birimleri sunuyor. Toplam 14 hücreli uyarlanabilir IntelliLux LED® Matrix farlar bu segmentin nadir donanımı olarak öne çıkıyor. Opel Insignia, Opel Astra ve yeni Opel Corsa’da olduğu gibi bu far teknolojisi sürekli uzun far ile sürüşe olanak sağlıyor. Karşıdan gelen veya öndeki araçların sürücülerinin gözlerinin kamaşmaması için, bağımsız LED hücreler milisaniyeler içinde kapanarak araçları ışık konisinden ayırırken, kimsenin gözü kamaşmıyor, ancak yeni Mokka yolcuları stadyum benzeri aydınlatma deneyimini yaşıyor.

Opel’in gelecek vizyonunu gözler önüne seren Yeni Opel Mokka’nın 2021 senesinin ilk çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor. Küçük SUV satın alacak olsam onu kesinlikle beklerdim. Ancak dizel otomatik yerine benzinli otomatik seçeneğini satın alırdım 🙂

Opel CEO’su Michael Lohscheller’in sunumundaki yeni Opel Mokka dünya tanıtımı, bugün Türkiye saati ile 14.00’de bir basın toplantısı ile  gerçekleşecek.

Yeni Peugeot 3008 Avrupa’da ne zaman satılacak? 2020 Peugeot 3008 Hibrit 4×4 olarak geliyor!

Opel Mokka ne zaman geliyor?

Opel Mokka ne zaman geliyor
Opel Mokka ne zaman geliyor?

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba