Orijinal BMW kış jant ve lastiklerinde yüzde 40 indirim yapıldı

Yağmurda, karda ve soğukta sürüş özgürlüğünü güvence altına almak sizin elinizde, diyor BMW Türkiye. Orijinal BMW kış jant-lastik setlerinde yüzde 40’a varan avantajlar, Borusan Otomotiv BMW Yetkili Servisleri’nde sunulmaya başlamış. Arabasını alamıyorum 4 jant lastik mi alsam? 🙂 Orijinal BMW kış jant lastik setleri kampanyası

Yol şartları ne olursa olsun, kış lastikleri soğuk havalarda güvenliğiniz için önemlidir. Kış lastikleri sağlamlık ve dayanıklılığın yanı sıra sizin için ideal sürüş, yol tutuş ve kontrol olanağı sağlıyor. Tüm bu özelliklerin yanına BMW Türkiye, ayrıca şık dış görünüşüyle de kendine özgü BMW tarzını yansıtıyor, diyor.

BMW yıldızı logolu kış lastikleri

BMW ve lider lastik üreticilerinin ortak çalışması sonucu geliştirilen ve BMW’nizin gövdesine uygun tasarlanan bu lastikler, sizin için ideal bir sürüş sağlıyor. Lastiklerin özel durumlara karşı uygunluğu, hem ıslak hem kuru yüzeylerde yoğun testlerden geçirilerek kanıtlandı. Eğer bir lastik BMW yol tutuşunu eksiksiz sağlayabiliyor ve BMW kriterlerine uygunluğunu testlerle kanıtlıyorsa BMW yıldız logosunu hak ediyor demektir diyorlar ve lastiklerin üzerine bu yıldızı damgalıyorlar.

[irp posts=”1923″ name=”Jeep Wrangler pickup oldu Gladiator ismiyle yollara çıkıyor”]

Orijinal BMW kış jant lastik setleri kampanyası

Araba Habercisi Murat Tosun

Jeep Wrangler pickup oldu Gladiator ismiyle yollara çıkıyor

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba