Chery Türkiye’de asıl şimdi başlıyor! Volkswagen elektrikli model atağına 4 modelle birden kalkıyor!

Otomotiv Gazete Sayfaları 23 Ekim
Otomotiv Gazete Sayfaları 23 Ekim

CHERY ASIL ŞİMDİ BAŞLIYOR! Volkswagen elektrikli model atağına 4 modelle birden kalkıyor! Otomotiv Gazete Sayfaları 23 Ekim.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Bunları yazarken çok iyi para almış mevzularına falan rica ediyorum hiç girmeyin. Ben Chery’den test otomobili alamayan, sorularına bile cevap verilmeyen biriyim. Lütfen bu marka ile ilgili haberlerimi bu şekilde okuyor. Neyse, Chery Türkiye yönetimi daha başlamadı demiştim. Bu yılın sonundan itibaren Chery, Türkiye’de yeni model atağına başlıyor. Bugüne kadar Tiggo 8 Pro, Tiggo 7 Pro ve OMODA 5 modelleriyle gördüğümüz Chery çok yakında Tiggo 4 Pro modelini Türkiye’de satışa sunacak. Küçük SUV sınıfında yer alan bu modelin satışa sunulmasıyla birlikte Çinli marka SUV sınıfında liderliğe oynamaya başlar. Elbette yüksek adetlerle getirebilmeleri durumunda. Tiggo 4, 1.5 litre motor ve CVT otomatik şanzımanla gelecek.

Chery Türkiye yönetimi JAECOO markasını da Türkiye’ye getirme kararı aldı. Yetkili Satıcılarla görüşmeleri yürüten Chery yöneticileri bu markada ilk olarak JAECOO 7 modelini satışa sunacak. Satış tarihi için 2024 yılının ilk çeyreği düşünülüyor. Chery OMODA 5 modelinin elektrikli versiyonu Türkiye’de satışa sunulmak için gün sayıyor. Piyasada konuşulan bilgilerden duyabildiğim kadarıyla bu modeli BYD ile hemen hemen aynı günlerde satışa sunmak için büyük bir çaba harcıyorlar. Chery markasının Türkiye’de satışa sunacağı bir diğer modelse iddialı D Sedan Arrizo 8 modeli olacak. Bunlar bildiklerimiz ve konuşulanlar. Daha fazla aracın yıl sonu ve 2024 yılında satışa çıkması benim için sürpriz değil.

2023 yılının güven kaybeden markalarından biri Mercedes oldu! Elektrikli satış rakamları hayal kırıklığı!

VOLKSWAGEN EV GELİYOR!

Doğuş Otomotiv Volkswagen’in beklenen elektrikli otomobil atağı başlıyor. Türkiye’de elektrikli otomobil pazarının hareketleneceği 2024 yılında Alman otomobil üreticisi Volkswagen tam anlamıyla güç gösterisi yapacak. Volkswagen Türkiye gelecek yıl Türkiye’de 4 elektrikli modelini birden satışa sunacak. Bunlar arasında yüzde 10 ÖTV dilimine girecek olan seçenekte var, Passat’ın yerine üretilen elektrikli ve çok iddialı sedan modeli de. Volkswagen Türkiye iddialı elektrikli araçlarının satış hedefleri konusunda da çok iddialı olacak. Volkswagen Türkiye’nin ID Serisi ilk olarak tanışacağımız Alman elektrikli otomobil modelleri olacak. Yılın ikinci çeyreğinin hemen başında ID3, ID4 ve ID5 modelleri Türkiye’de (Nisan ayı gibi) satışa sunulacak. ID7 adı verilen elektrikli sedan gelecek yılın ikinci çeyreğinin sonlarında (Haziran gibi) Türkiye’de satışa sunulacak.

İkinci el otomobil ilan sitelerindeki HAYALET ilanlar kaldırılıyor! 1 Kasım’da ikinci elde değişim başlıyor!

Otomotiv Gazete Sayfaları 23 Ekim.

Jeep Avenger satışa sunuldu

2024 yılına kadar Jeep ürün gamında yer alan ve en çok satan model olmasını beklenen Jeep Avenger, Türkiye’de online olarak satışa sunuldu. Online olarak satışa sunulan B SUV Elektrikli Jeep Avenger modelinin fiyatı 1.563.800 TL olarak açıklandı.

Yeni BMW 5 Türkiye’ye geldi

BMW’nin tüm dünyada en çok bilinen ve tercih edilen modelleri arasında yer alan 5 Serisi, sekizinci nesli ile yepyeni bir formda otomobil tutkunlarının karşısına çıktı. Ön rezervasyon sürecine 5.093.800 TL fiyatla Yeni BMW 520d xDrive Sedan çıktı.

Volkswagen şarj istasyonları geliyor

Elektrikli otomobil atağına başlayacak olan Volkswagen, en önemli konulardan biri olan şarj istasyonu konusunda da atağını yaptı. Yeni kurulan D-Charge, öncelikle Doğuş Otomotiv’in markalarının yetkili satıcı ve servislerine kurulacak.

Otomotiv Gazete Sayfaları 23 Ekim.

Otomotiv Gazete Sayfaları 23 Ekim

Otomotiv Gazete Sayfaları 23 Ekim.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba