2023 yılının güven kaybeden markalarından biri Mercedes oldu! Elektrikli satış rakamları hayal kırıklığı!

2023 Mercedes 0 km satışları.
2023 Mercedes 0 km satışları.

2023 yılının güven kaybeden markalarından biri Mercedes oldu! Elektrikli satış rakamları hayal kırıklığı! 2023 Mercedes 0 km satışları.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Böyle bir şeyi yazacağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi ama bu da oldu. Mercedes Türkiye 2023 yılının güven kaybeden markalarından biri oldu. Online satış dönemini Türkiye’de başlatan Mercedes markası bu işte yaşanan sıkıntılar nedeniyle güven kaybeden markalar arasında yer aldı. Online satışta araba bulunmaması, sistemde açıklar olduğunun yazılması vs vs gibi detaylar nedeniyle bu sistemin ilk yılı hiçte iyi geçmedi. Umarım 2024 yılında toparlarlar. Aksi taktirde rekabetin çok daha sert olacağı 2024 yılı çok zor geçebilir.

2023 yılında elektrikli otomobil modelleriyle Türkiye’de atağa kalkan ve online satışı uygulamaya başlayan Mercedes Türkiye, satış rakamları açısından da aradığını bulamamış görünüyor. Türkiye’de satış rekorlarının paramparça olduğu bir dönemde Mercedes elektrikli otomobil modellerinin kaç tane sattığının sonuçlarını haberin devamına ekliyorum. Umarım bu durum sınırlı sayıda araç bulabildikleri için olmuştur. Aksi taktirde işler yolunda gitmiyor gibi görünüyor. Çünkü aynı dönemde Skywell ET5 modelinden bile raporlarda 1.421 adet satıldığı görülüyor. Tesla mevzusuna hiç girmiyorum bile. İşte Mercedes EQ Serisi’nin Ocak-Eylül dönemindeki toplam satış rakamları. Haberin devamından telefonunuza, tabletinize, bilgisayarınıza fotoğraf olarak indirebilirsiniz.

MERCEDES EQ 2023 SATIŞLAR
MODELSINIFSATIŞ
EQAC7211
EQBC7342
EQCE7191
EQEE1645
EQSF1222

Peugeot 3008 Ekim 2023 Fiyat Listesi Nasıl? 0 km Peugeot 3008 modelinin kampanyasında neler var?

Araba Habercisi Eylül – Ekim 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül – Ekim 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

2023 Mercedes 0 km satışları.

2023 Mercedes 0 km satışları

 

2023 Mercedes 0 km satışları.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba