Skoda Türkiye, Toyota Türkiye ve Ford Otosan çalışanlarına yeni yıl müjdeleri geldi! Neler açıkladılar?

Otomotiv Maaş Promosyon ödemeleri hediyeler
Otomotiv Maaş Promosyon ödemeleri hediyeler

Skoda Türkiye, Toyota Türkiye ve Ford Otosan çalışanlarına yeni yıl müjdeleri geldi! Neler açıkladılar? Otomotiv sektöründe bugünlerde en çok konuşulan konu Maaş Promosyonları. Bunun yanında çalışanlarına hediyeler veren markalar da ön plana çıkmaya başladı. Otomotiv Maaş Promosyon ödemeleri hediyeler.

INSTAGRAM HESABIM

Otomotiv sektöründe 2023 hareketliliği devam ederken, firmaların açıkladığı maaş promosyonları ve hediyeler son dönemlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Bu haberlerde çıkanlara bir göz atmak istedim.

Ford Otosan’dan çalışanlara 2 tam altın yılbaşı hediyesi. Ford Otosan 12 bin 500 personeline yıl sonu hediyesi olarak iki tam altın dağıtacak.

Toyota’dan çalışanlara 40 bin TL promosyon. Adapazarı’ndaki Japon Toyota fabrikasında çalışanlara promosyon ödemesi. Toyota’nın İş Bankası ile yenilediği maaş anlaşmasıyla personelin hesaplarına 40 bin TL yatırıldı.

Yukardaki bu iki bilgiyi Kocaeli Gazetelerinden aldım.

Aşağıdaki bilgiyi ise usta gazeteci Emre Özpeynirci’nin twitter açıklamasında gördüm.

Skoda’nın Türkiye distribütörü Yüce Auto tüm çalışanlarına 25 maaş ikramiye vermiş. Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, haberi doğrulurken ortağı Doğuş Grubu Başkanı Ferit Şahenk’e de teşekkür etti.

Otomotiv sektöründe bu markalarda çalışanlara hayırlı olsun. Darısı tüm otomotiv emekçilerinin başına.

Konut alımına dev kampanya geliyor! İlk kez ev alacaklara kredi kolaylığı! Araçlar için de bu olur mu?

Araba Habercisi Aralık 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 46. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 46. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Otomotiv Maaş Promosyon ödemeleri hediyeler.

Otomotiv Maaş Promosyon ödemeleri hediyeler

Otomotiv Maaş Promosyon ödemeleri hediyeler.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba