OYAK Renault Fabrikası’nda değişim zamanı! Renault Group modüler platform dönemi resmen başladı!

OYAK Renault Fabrikası Yeni Gelecek Modeller
OYAK Renault Fabrikası Yeni Gelecek Modeller

OYAK Renault Fabrikası’nda değişim zamanı! Renault Group modüler platform dönemi resmen başladı! OYAK Renault Fabrikası Yeni Gelecek Modeller.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Rekabetçiliğini ve küresel bölgelerdeki sinerjisini en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen Renault, uluslararası kapsama sahip yeni bir Renault Group modüler platformuyla ürün kataloğunu uyarlayacak. Bu platform; Latin Amerika, Türkiye, Fas ve Hindistan olmak üzere dört endüstriyel bölgede kurulacak. Söz konusu platform, 4 ila 5 metre arasında araç uzunluğu, 2,6 ila 3 metre arasında 4 seçenekli dingil mesafeleri ve 3 metre uzunluğa sahip arka ünitelerle geniş bir çeşitliliğe olanak tanıyor. Önden çekişli ve dört çekişli modeller için ICE, esnek yakıt (E85), LPG, gelişmiş hafif hibrit (48V) ve tam hibrit seçeneklerini de bünyesinde bulunduran platform, tüketim ve karbon emisyonları açısından daha fazla verimliliği hedefliyor.

Gelecek Renault modellerinden sinyaller veren ve OYAK Renault Fabrikası’nda üretilecek modeller hakkında ipuçlarını da içeren Niagara Konsept isimli araçta gösterildi. Yapılan açıklamalarda haberin devamında okuyacağınız detaylara yer verildi.

Renault Group, Niagara Konsept ile yeni bir soluk ve modernlik getirerek uluslararası tarihinde yeni bir kapı açıyor. Güçlü kişiliği ve modern çizgilere sahip olan bu konsept, yeni Renault Group modüler platformu üzerine inşa edilecek olan gelecekteki Renault serisinin tarzına bir bakış sunuyor. Niagara Konsept, sağlam ve güçlü olmasının yanı sıra, bünyesinde sofistikeliği ve yeni teknolojileri de barındırıyor. Keskin detaylarıyla, Renault değerlerinin yeni tasarım dilini yansıtıyor. Tasarımda Renault adını oluşturan harfler, büyük ölçüde popüler kültürden ilham alan “Pixel art” görünümüne sahip. Kaş şeklindeki far dizisi ise canlılığı ve etkileyiciliğiyle dikkat çekiyor. Yerden ekstra yüksekliği, uzun hareket mesafeli süspansiyon ve geniş karın açılarıyla Niagara Konsept, en zorlu koşullarda kullanılmak için tasarlandı. Niagara Konsept, aynı zamanda Renault’nun 2027 yılına kadar piyasaya süreceği bir sonraki uluslararası modellerin habercisi niteliğinde.

Yeni Skoda Superb modelinin detaylı çizimi gösterildi! Yeni Superb tanıtımına artık sayılı günler kaldı!

Araba Habercisi SONBAHAR 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin SONBAHAR 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

OYAK Renault Fabrikası Yeni Gelecek Modeller.

OYAK Renault Fabrikası Yeni Gelecek Modeller

OYAK Renault Fabrikası Yeni Gelecek Modeller.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba