BYD ATTO 3’ün ardından BYD SEAL ve BYD DOLPHIN’e Euro NCAP’ten 5 Yıldız geldi! Hepsi satılacak!

BYD Modelleri Euro NCAP Testleri.
BYD Modelleri Euro NCAP Testleri.

BYD ATTO 3’ün ardından BYD SEAL ve BYD DOLPHIN’e Euro NCAP’ten 5 Yıldız geldi! Hepsi satılacak! BYD Modelleri Euro NCAP Testleri.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

BYD’nin yeni modelleri BYD SEAL ve BYD DOLPHIN de, Avrupa’nın önde gelen bağımsız güvenlik değerlendirme programı Euro NCAP güvenlik testlerinden başarıyla geçti ve beş yıldızla ödüllendirildi. Kasım ayında Türkiye’de satışa sunulacak elektrikli C SUV modeli BYD ATTO 3’ün ardından 5 yıldızlı güvenlik derecelendirmesi alan modelleri BYD SEAL ve BYD DOLPHIN modelleri de Türkiye’de satılacak.

Elektrikli BYD SEAL ve BYD DOLPHIN, Euro NCAP mühendisleri tarafından yetişkin yolcu koruması, çocuk yolcu koruması, güvenlik asistanları ve yayalar gibi diğer yol kullanıcıları olmak üzere dört ana kategoride testten geçirildi. Euro NCAP test sonuçlarına göre yüksek standart güvenlik donanımlarına sahip BYD SEAL yetişkin yolcu korumasında yüzde 89 ve çocuk yolcu korumasında yüzde 87, güvenlik asistanlarında yüzde 76 gibi başarılı puanlar elde ederken, yayalar veya bisikletliler gibi diğer yol kullanıcılarına karşı yüzde 82 oranında korumasıyla öne çıktı. BYD DOLPHIN ise gelişmiş güvenlik özellikleri ve sürüş asistanlarıyla testten yüksek dereceler elde etti. Yetişkin yolcu korumasında yüzde 89 gibi etkileyici bir puan alan BYD DOLPHIN, çocuk yolcu korumasında yüzde 87, güvenlik asistanlarında yüzde 79 ve diğer yol kullanıcıları korumasında yüzde 85’lik dereceye sahip oldu.

Yeni Skoda Superb modelinin detaylı çizimi gösterildi! Yeni Superb tanıtımına artık sayılı günler kaldı!

Araba Habercisi SONBAHAR 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin SONBAHAR 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

BYD Modelleri Euro NCAP Testleri.

BYD Modelleri Euro NCAP Testleri.

BYD Modelleri Euro NCAP Testleri.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba