Yeni Skoda Superb modelinin detaylı çizimi gösterildi! Yeni Superb tanıtımına artık sayılı günler kaldı!

Yeni Skoda Superb Ne Zaman Geliyor
Yeni Skoda Superb Ne Zaman Geliyor

Yeni Skoda Superb modelinin detaylı çizimi gösterildi! Yeni Superb tanıtımına artık sayılı günler kaldı! Yeni Skoda Superb Ne Zaman Geliyor?

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Skoda, yeni nesil Superb’in 2 Kasım’da gerçekleştirilecek dünya lansmanı öncesinde amiral gemisi modelinin çizimlerini gösterdi. Markanın yeni “Modern Solid” tasarım dilinin unsurlarını tamamen yeni Superb modeline taşıyan Skoda, kristal detaylarla tamamlanan yeni LED Matrix farları ve LED arka ışıklandırmayla dikkat çekiyor.

Dördüncü nesil Superb, aynı zamanda daha geliştirilmiş aerodinamik performansı ve daha şık tasarımla sunulacak. Yeni araçta daha keskin farlar ve daha fazla kristal detay öne çıkıyor. Aynı zamanda araç içerisindekiler için daha fazla baş mesafesi ve daha fazla bagaj alanı da sunulacak. Superb geleneksel olarak Skoda’nın tasarım dilini şekillendiren bir model olarak yeni neslinde de bu rolünü devam ettirecek. Yeni nesil Superb’in daha dinamik ve zarif tasarımı, modelin yine etkileyici görünmesini sağlayacak.

Marka, daha önce Superb’in kabinini de göstermişti. Superb, dijital kokpit, ön cama yansıtmalı gösterge ve yeni bilgi-eğlence ekranı ile kabinde yeni teknolojileri ve şıklığı bir arada sunacak. İlk kez bir Skoda modelinde vites kontrolünün direksiyon kolonuna taşınmasıyla orta konsolda daha geniş bir alan sunulurken, 10 inç Sanal Kokpit, ön cama yansıtmalı göstergeler ve 13 inç yüksek çözünürlüklü yatay dokunmatik ekran aracın teknolojik yanını vurguluyor.

Yeni nesil Superb’in dünya prömiyeri 2 Kasım Perşembe günü, TSİ 21:00’da Skoda Storyboard veya Skoda Auto’nun YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak. 2024 yılının ilk çeyreğinde de araç satışa sunulacak. Türkiye satış tarihiyle ilgili kesin bir bilgim yok ama çok geç olmayacaktır.

Yeni Paket Eklendi Fiyatı 100 bin TL düştü! İşte Yenilenen Peugeot 2008 modelinin Ekim liste fiyatları!

Araba Habercisi SONBAHAR 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin SONBAHAR 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Yeni Skoda Superb Ne Zaman Geliyor?

Yeni Skoda Superb Ne Zaman Geliyor

Yeni Skoda Superb Ne Zaman Geliyor?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba