Yerli Otomobil Geliyor! İşte yıl yıl yerli otomobil fabrikasının üretim planları!

Yerli Otomobil ile ilgili gelişmeler kulislerde konuşulmaya devam ediyor. Aralık ayında yürüyen versiyonunun tanıtılacağı açıklanan Yerli Otomobil’in üretim kapasite rakamları da kulislerde konuşulan detaylardan. Elbette bunların hepsinin iddiadan ibaret olduğunu notlarım arasına eklemek istiyorum. Yerli Otomobil Fabrikası Üretim Kapasitesi.

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu TOGG hedefe doğru emin adımlarla ilerliyor. Bugünlerde kulislerde sık sık yerli otomobil fabrikasının üretim kapasitesi konuşuluyor. Sedan, HB ve SUV karoser tipinde üretilecek Yerli Otomobil’in kulislerde dolaşan üretim adetlerine göz atalım.

2022 yılında 7 bin 200 adet

2023 yılında 25 bin 200 adet

2024 yılında 59 bin 500 adet

2025 yılında 85 bin 800 adet

Yerli Otomobil Satın Alır mısınız anketi!

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu hedefe adım adım yaklaşıyor. Açıklanan bilgilere göre Türkiye’nin Yerli Otomobili Aralık ayında düzenlenecek bir etkinlikle yürür halde gösterilecek. Durum bu kadar ciddiye binmiş durumdayken instagram arabahabercisidergisi hesabımda sizlerle bir anket yaptık. Sizlere yerli otomobil çıksın, fiyatı da biraz uygun olsun, satın alır mısınız diye sordum.

Türkiye’nin Yerli Otomobili’ni satın alır mısınız?

Arabahabercisidergisi instagram hesabımdan yine yüksek bir katılım gösterdiğiniz için sizlere ne kadar teşekkür etsem az. Çıkan sonuç Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu‘nun doğru yolda olduğunu gösterdi. Evet satın alırım diyenlerin oranı yüzde 65 gibi yüksek bir sonuç olurken, hayır satın almam diyenlerin oyu yüzde 35 oldu.

Yerli Otomobil Fabrikası Üretim Kapasitesi. Araba Habercisi Dergisi.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba