Pirelli 4 Lastik Alana Opet’ten 250 TL’lik Yakıt Kartı Hediye Ediyor! İyi Ama Kimlere! Cevabı Haberde

Pirelli Opet Yakıt Hediyesi

Pirelli 4 Lastik Alana Opet’ten 250 TL’lik Yakıt Kartı Hediye Ediyor! Pirelli Opet Yakıt Hediyesi

Araba Dergisi, Otomobil Dergisi, Araba Test, Otomobil Test, Araba Yorum, Otomobil Yorum, Pirelli Yorum, Pirelli Yaz Lastiği, Pirelli Lastikleri detaylar haberde.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Pirelli yetkili satıcılarından tek seferde 4 adet 17 jant ve üzeri oto, SUV(4×4), hafif ticari araç yaz veya dört mevsim lastiği satın alan müşterilerine akaryakıt alımında kullanabilecekleri 250 TL değerinde Opet Yakıt Kart hediye edecek.

Pirelli, kış lastiklerinin yerini yaz ve dört mevsim lastiklere bıraktığı şu günlerde müşterilerini avantajlı bir kampanyayla daha buluşturuyor. Kampanya kapsamında;

1 Nisan – 3 Haziran tarihleri arasında kampanyaya dahil olan Pirelli yetkili satıcılarından oto, SUV(4×4), hafif ticari araç için 4 adet 17 jant ve üzeri yaz veya 4 mevsim lastik satın alan müşterilere OPET ve SUNPET istasyonlarında akaryakıt alımında kullanabilecekleri 250 TL değerinde Opet Yakıt Kartı hediye edilecek.

1 Nisan’da başlayacak olan kampanya kapsamında Pirelli, müşterilerine Bonus’a özel peşin fiyatına 6 taksit fırsatı sunuyor.

Motor sporlarından edinilmiş tecrübeyle Pirelli’nin yüksek performans serisi: “P Zero”

Pirelli başarılı yol tutuş performansı ve konfora bir arada ihtiyaç duyan araçlar için kalite standartlarından ödün vermeden üretim yapıyor. Pirelli’nin “P Zero” ailesi lastikleri, İtalyan lastik devinin motor sporlarından elde ettiği bilgi ve tecrübeyi barındıran yüksek performans serisi olarak öne çıkıyor. 30 yıldan uzun süredir mükemmel performansla özdeşleşmiş en iyi otomobil üreticilerinin tercihi Pirelli “P Zero” ailesini genişletmeye devam ediyor.

Araçların performansını yollara en iyi şekilde aktarmayı amaçlayan seri, P Zero, P Zero System, P Zero Corsa System, P Zero Rosso, P Zero Nero GT ve P Zero Winter desenlerinden oluşuyor. Katıldığı birçok testte en iyi sonuçları elde ederek rakiplerini geride bırakan P Zero lastikleri, Pirelli’nin amiral gemisi ürünü olarak adlandırılıyor.

[irp posts=”3310″ name=”Yeni Peugeot Rifter Testim arabam.com’da Yayınlandı! Efsane Hafif Ticari Araç Olur mu?”]

Pirelli Opet Yakıt Hediyesi

Yeni Peugeot Rifter Testim arabam.com’da!

Pirelli Opet Yakıt Hediyesi, Pirelli Yaz Lastikleri, Araba Dergisi, Otomobil Dergisi, Araba Test, Otomobil Test, Araba Yorum, Otomobil Yorum

Pirelli Opet Yakıt Hediyesi, Pirelli Yaz Lastikleri, Araba Dergisi, Otomobil Dergisi, Araba Test, Otomobil Test, Araba Yorum, Otomobil Yorum
Pirelli Opet Yakıt Hediyesi

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba