Volkswagen’den Ticari Araçlar Bölümüne 1.8 Milyar Euro Yatırım Geliyor!

2018’de çok başarılı bir yıl geçiren Volkswagen Ticari Araçlar birimi, marka stratejisine yatırım yapmaya devam ediyor. 2025+ adı verilen stratejideki dönüşüm şu şekilde açıklanıyor; yeni modellerle birlikte üretim tesislerindeki dönüşüm ve mobil servislerin artırılması. Volkswagen Ticari Araç Yatırım

Araba Dergisi, Otomobil Dergisi, Araba Test, Otomobil Test, Araba Yorum, Otomobil Yorum, VW Ticari Araç, Volkswagen Ticari Araç, Ticari Araçlar detayları haberde.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

VW Ticari Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Sedran yaptığı açıklamada, ‘Finansal olarak güçlü olduğumuz için uygulamak istediğimiz stratejileri zamanında hayata geçirerek, pazara yön veriyoruz. Yeni stratejimizde hızımızı artıracağız. Sadece araç üreticisi değil mobil çözümler sunan bir yapıya kavuşacağız. Bu yıl içerisinde 1.8 milyar euro yatırım yapacağız’ dedi.

VW ticari araçları, 2018’de tarihinin en başarılı ikinci yılını geçirdi. Ticari araç satışlarından globalde 11.9 milyar euroluk satış geliri elde etti. 2017’deki 853 milyon euroluk kar miktarına karşılık 2018’de 780 milyon euroluk kar elde etti. Satış rakamları neredeyse aynı olmasına rağmen kar miktarının geçtiğimiz yıla göre düşük olmasının sebepleri var. Bunlar, yeni model yatırımları, kurlardaki değişimler ve WLTP test prosedürünün değişmesi.

500.000 civarında araç satan VW ticari araçlar, bu rakamla Avrupa’nın en çok satan hafif ticari araç markası olma ünvanını alıyor. Ürün gamında Transporter, Caddy, Crafter ve Amarok bulunan VW, Almanya’da Hannover, Arjantin’de Pacheco, Polonya’da Poznań ve Września’da olmak üzere 4 fabrikada üretiliyor. 24.000 global çalışanı bulunan VW ticari araçlar biriminin, 15.000 çalışanı da Hannover fabrikasında çalışıyor.

[irp posts=”3335″ name=”Anahtarsız Giriş Sistemine Sahip Arabaları Araştırdılar! Hangi Araba Güvende Hangisi Değil?”]

Volkswagen Ticari Araç Yatırım

Bu Arabalardan Birine Sahipseniz Dikkatli Olun!

Volkswagen Ticari Araç Yatırım, Ticari Araçlar, Araba Dergisi, Otomobil Dergisi, Araba Test, Otomobil Test, Araba Yorum, Otomobil Yorum

Volkswagen Ticari Araç Yatırım
Volkswagen Ticari Araç Yatırım

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba