Türkiye Pist Şampiyonası’nda İkinci Ayak TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde Düzenlenecek

Pistte İkinci Ayak Körfez Pisti 'nde düzenlenecek
Pistte İkinci Ayak Körfez Pisti 'nde düzenlenecek

Pistte İkinci Ayak Körfez Pisti’nde. 2019 Türkiye Pist Şampiyonası 2. ayak yarışları, 27-28 Temmuz 2019 tarihlerinde Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde organize edilecek. Pistte İkinci Ayak Körfez Pisti ‘nde düzenlenecek.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araç Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Super Grup, Maxi Grup ve Super Production olmak üzere 3 ayrı grupta ikişer yarışın koşulacağı hafta sonu pist aktiviteleri ve padok alanındaki stantlarla renklenecek.
Organizasyon kapsamında 27 Temmuz Cumartesi günü idari ve teknik kontrol ile yarışmacılarla brifingin ardından saat 13:00-15:00 arası antrenman turları, 15:00’den itibaren de tüm grupların sıralama turları gerçekleştirilecek.
28 Temmuz Pazar sabahı resmi antrenman turlarının ardından, saat 11.45’te 20 turluk Super Grup ve Maxi Grup, saat 13.15’te 15 turluk Super Production Grup ilk yarışları koşulacak. Organizasyon saat 14.15’te Super Grup ve Maxi Grup saat 15:15’te de Super Production Grup ikinci yarışlarının ardından 16.30’da tüm grupların ödül töreni ile son bulacak.

Pistte İkinci Ayak Körfez Pisti ‘nde düzenlenecek, Araba Habercisi Dergisi.

[irp posts=”5601″ name=”Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli Araba Habercisi Yaz Sayısı Dergiliklerde Çıktı!”]

Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli Araba Habercisi Yaz Sayısı Dergiliklerde Çıktı!

Volvo İlk 6 Ayda Rekor Satış Gerçekleştirdi 13.8 Milyar Dolarlık Satış Yaptı!

Volvo Cars Başkanı Hakan Samuelsson, Volvo’nun yeni modellerinin yarattığı rüzgardan faydalanarak dönem boyunca büyüme ve Pazar payını artırma için çalıştıklarını belirtti. Samuelsson, ‘Dünyadaki çoğu pazarda araç satışlarının düştüğü bir dönemde, biz güçlü bir büyüme kaydettik. Faaliyet gösterdiğimiz tüm bölgelerde Pazar payımızı artırmaya devam ediyoruz, ancak artan fiyat baskısı ve mevzuatlar toplam karımızı azalttı. Bu yılın başlarında aldığımız maliyet önlemlerini yılın ikinci yarısında yürürlüğe koyacağız’ dedi.

Bu yılın geri kalanında Volvo tamamen yenilenen model gamıyla birlikte markaya artan talebin ve artan üretim kapasitesiyle satış ve gelirde büyümeyi sürdürmeyi hedefliyor. Piyasa koşullarının kar marjları üzerinde sürekli bir baskı yapması bekleniyor. Ancak satış hacminin büyümesi ve maliyet önlemlerinin alınmasıyla, yılın ikinci yarısında Volvo geçen yıla oranla daha fazla kar elde etmeyi hedefliyor.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba