Araç sahiplerinin hayatını kolaylaştıran Praticar’dan 200TL indirim

Periyodik bakım, lojistik, araç muayenesi, özel şoför hizmeti, oto kuaför, araç lojistiği gibi araç sahiplerinin vaktini alan işlemlere birkaç tıkla çözüm sunan Praticar, gerçekleştirdiği kampanyayla kullanıcılarına avantajlı fiyatlar da sunduğunu kanıtladı. Praticar, 30 Kasım’a kadar periyodik bakım hizmeti satın alanlara, 200 TL’lik indirim avantajı sağlıyor. Praticar Kasım 2018 200 TL indirim

Bakım onarımdan muayeneye, lastik değişiminden oto kuaföre kadar araç sahiplerinin tüm ihtiyaçlarıyla ilgilenen Anadolu Grubu markası Praticar, son kampanyası ile kullanıcılarına büyük bir fırsat sunuyor.

Praticar’dan 200 TL indirim

Praticar’dan 30 Kasım’a kadar periyodik bakım hizmeti satın alanlar, anında 200 TL indirim şansını yakalıyor ve araçlarının periyodik bakımlarını Praticar güvencesiyle yetkili servislerde yaptırma imkanı elde ediyor. Ayrıca, periyodik bakımlarını şimdi toplu olarak satın alanlar, sonraki yıllarda yaptıracağı periyodik bakım işlemleri için fiyat değişimlerinden etkilenmiyor. Praticar’dan periyodik bakım hizmeti satın alan kullanıcılar, yetkili servise gitmek için de zaman kaybetmiyor. İsteyen kullanıcılar, yalnızca 29 TL’ye aracını Praticar’a teslim edebiliyor.

[irp posts=”1896″ name=”BMW Karsan Otomotiv ile ortak elektrikli Minibüs yaptı”]

Praticar Kasım 2018 200 TL indirim

Araba Habercisi Murat Tosun

Ülkemizin Gururlarından Karsan BMW i3 Motorları İle Çalışan Elektrikli Minibüs Yaptı!

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba