Renault Captur satış tarihi açıklandı! Yeni Renault Captur Türkiye’de ne zaman tanıtılacak ve satılacak?

Renault Captur satış tarihi açıklandı.
Renault Captur satış tarihi açıklandı.

Renault Captur satış tarihi açıklandı, Yeni Captur ne zaman satılacak, Yeni Captur ne zaman geliyor, Renault Captur Hybrid özellikleri neler?

Renault Captur satış tarihi açıklandı! Yeni Renault Captur Türkiye’de ne zaman satılacak? Renault Captur satış tarihi açıklandı, Yeni Captur ne zaman satılacak, Yeni Captur ne zaman geliyor, Renault Captur Hybrid özellikleri neler?

Instagram Hesabım

Yeni Renault Captur küçük SUV segmentinde daha geniş bir alıcı kitlesine hitap etmek ve üst sırada kalmak için daha büyük ve gelişmiş bir iç mekana sahip oldu. Renault-Nissan ortaklığından doğan yeni bir platform olan CMF-B altyapısı, son nesil Clio’dan sonra yeni Captur’da da kullanıldı. Yeni platformla beraber Captur 50 kg. daha hafifletildi. Bu sayede de yakıt verimliliği en üst seviyeye çıktı. Ayrıca yeni platform sayesinde aerodinamik özellikler de gelişti. Renault yeni Captur’da tasarımsal değişiklikler de yaptı. Kompakt crossover olmasına rağmen daha fazla SUV vurgusu için kullanılan alüminyum detaylar dikkat çekti. Captur’da kullanılan yeni nesil kompozit bagaj kapağı ve alüminyum gövde ile modeldeki hafiflemeler gerçekleşti.

Yeni Captur 4228 mm. olan bir önceki neslinden 110 mm. daha uzun. 20 mm. artan dingil mesafesi sayesinde de iç hacmi genişledi. Bagaj hacmi 81 litre arttırılarak 536 litreye çıkartıldı. Yeni Renault Captur’un iç mekanı lüks beklentileri karşılıyor.  9.3 inçlik dokunmatik ekranıyla da teknolojik beklentileri karşılamaya hazır durumda.

Yeni Volkswagen Tiguan fiyat listesi açıklandı! 2020 Volkswagen Tiguan Türkiye’de satışa sunuldu!

Renault Captur Hibrit özellikleri neler?

Captur yeni neslinde hybrid model de sunacak. Bu sayede hybrid olan ilk Renault modeli olacak. 1.6 litrelik benzinli motorla çalışacak olan iki elektrikli motora sahip plug-in hibrit Captur, 150 beygir güç üretecek. Sadece elektrikli 45 km yol yapabilecek. Yeni Renault Captur Hibrit, Clio gibi sadece elektrikle 50 kilometre yol yapabiliyor. 2020 Captur elektrikli motor kullanılırken 130 km/s sürate bile ulaşabiliyor. Açıklanan verilere göre elektrikli ve içten yanmalı benzinli motorun ortalama yakıt tüketim sonucuysa 1.7 litre.

Yeni Renault Captur donanım özellikleri.

Yeni Captur, zengin donanım seviyesine sahip: 6 adet hava yastığı, acil durum fren destekli ABS, bir kamera ve radar (bu ekipmanlar şeritte kalma yardımı, hız uyarılı trafik işareti tanıma özelliği, güvenli mesafe uyarısı ve acil durum fren destek sistemi gibi sistemlerin çalışmasına olanak sağlıyor), hız ayar ve sınırlayıcı, beş koltukta da emniyet kemeri hatırlatıcısı ve acil durum arama. Ayrıca standart olarak sunulan 360° kamera, %100 LED ön farlar, otomatik kısa/uzun far ve kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, daha güvenli bir görüş sağlıyor.

2021 Honda Accord gösterildi ve fiyatları açıklandı! 1.5 litre 192 HP güç üreten motoruyla dikkat çekiyor!

Renault Captur satış tarihi açıklandı.

Renault Mais yönetimi tarafından yapılan bilgilendirmeye göre Yeni Captur Kasım ayında satışa sunuluyor. 4-6 Kasım tarihleri arasında 2020 Renault Captur’un Türkiye tanıtımı yapılacak ve iddialı SUV’un ikinci nesli satışa sunulacak.

Renault Captur satış tarihi açıklandı.
Renault Captur satış tarihi açıklandı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba