Renault Megane Sedan kaç yıl Karsan tarafından üretilecek? OYAK Renault Fabrikasına ne gelecek?

Renault Megane Sedan Karsan OYAK Renault.
Renault Megane Sedan Karsan OYAK Renault.

Renault Megane Sedan kaç yıl Karsan tarafından üretilecek? OYAK Renault Fabrikasına ne gelecek? Renault Megane Sedan Karsan OYAK Renault.

Hepimizin bildiği gibi Oyak Renault, Karsan ile iş birliği anlaşması imzaladı. Renault Grubu’nun endüstriyel ayak izini optimize etme stratejisi kapsamında Oyak Renault, Türkiye’nin çok markalı araç üreticisi konumunda yer alan Karsan ile 2022’nin sonundan itibaren
başlayan mevcut Megane Sedan üretimi için 5 yıllık bir anlaşma imzaladı. Bu proje ile mevcut Megane Sedan üretiminin Karsan’a devredilerek Oyak Renault fabrikasının kapasitesinde yeni nesil araçlara yer açılması ve üç vardiya şeklinde yoğun çalışma düzeninin sürdürülmesi amaçlanıyor denildi.

Aracın üretimi ve montajından Karsan sorumlu olurken, Oyak Renault kaporta parçalarının üretim faaliyetine devam edecek. Aynı zamanda Oyak Renault, üretimi tamamlanmış araçların kalitesinden ve parça tedarikçileri ile ilişkilerden sorumlu olmaya devam edecek. İş birliği kapsamında, Megane Sedan’ın üretiminin 5 yıl boyunca Karsan tarafından gerçekleştirilmesi öngörülürken; aracın mevcut satış ağı ise bugüne kadar olduğu şekliyle devam ettirilecek. Projeyle, yıllık 55.000 adetlik üretim hacmi oluşturulması planlanıyor.

OYAK Renault Fabrikası’nda bu yıl Mitsubishi Colt modeli üretilmeye başladı. Aynı dönemde Renault Clio modeli de makyajlandı. Ancak fabrikaya yeni gelecek modellerle ilgili hala bir bilgi bulunmuyor. Endüstriyel ayak izini optimize etme stratejisi açıklaması fabrikaya yeni nesil bir elektrikli aracın geleceğinin ipucu olabilir beklentisi vardı ama bu da gerçek olmadı. Piyasada konuşulan bilgilerde Dacia Duster modelinin OYAK Renault Fabrikası’nda üretilebileceği iddiaları var.

CHERY TIGGO modellerini Mayıs ayından bugüne kadar kaç para zam gelmiş? İşte Kasım Fiyat Listesi!

Araba Habercisi SONBAHAR 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin SONBAHAR 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Renault Megane Sedan Karsan OYAK Renault.

Renault Megane Sedan Karsan OYAK Renault.

Renault Megane Sedan Karsan OYAK Renault.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba