JAECOO 7 Eylül itibariyle satış yolculuğuna başladı! Chery bu modelle farklılık arayanları hedefliyor!

JAECOO 7 Ne Zaman Gelecek 2023.
JAECOO 7 Ne Zaman Gelecek 2023.

JAECOO 7 Eylül itibariyle satış yolculuğuna başladı! Chery bu modelle farklı bir araç arayanları hedefliyor! JAECOO 7 Ne Zaman Gelecek 2023.

Haberde okuyacağınız bilgiler bana Chery Türkiye yönetimi tarafından basın bülteni olarak gönderilmiştir.

Chery Group’un alt markalarından JAECOO, Eylül 2023’te, JAECOO 7 ile Doğu Avrupa SUV pazarına giriş yapmaya hazır. JAECOO 7’nin küresel lansman yolculuğuna başlıyor. Yüksek dayanımlı çelik bileşimli gövdesi, akıllı sürüş destek sistemleri ve 7 farklı sürüş modu ile JAECOO 7, asfalt kadar arazi koşullarına da uyum gösteren teknolojileri barındırıyor. Chery’nin yüksek verimlilik özelliğiyle beğeni toplayan 1.6 TGDI motorunun görev yaptığı JAECOO 7, yaklaşık 8 saniyede 0-100 km/s hızlanmasını tamamlıyor.

JAECOO 7, dikkat çekici görünüme yaraşan bir motor ile donatılıyor. Arazi aracı karakterinin altını dolduran 1.6 TGDI motor, 7 ileri DCT otomatik şanzıman ile kombine ediliyor. İki tekerlekten çekişliye ek olarak dört tekerlekten çekiş versiyonuna da olacak olan JAECOO 7’nin 0-100 km/s hızlanması 8 saniye seviyelerinde gerçekleşiyor. JAECOO 7, 21 derecelik yaklaşma ve 29 derecelik uzaklaşma açılarına sahip. Ayrıca 200 mm minimum yerden yüksekliği ile 600 mm’lik su geçişlerini de gerçekleştirebiliyor. Tüm bu üstün özelliklerle JAECOO 7, gelişmiş arazi becerileri ortaya koyuyor ve böylece kullanıcıların doğayı keşfetme ve kucaklama isteklerini en iyi şekilde karşılıyor.

Alfa Romeo Tonale için iddialı kampanya açıklandı! Alfa Romeo yönetimi kampanyada neler dedi?

Araba Habercisi Eylül 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

JAECOO 7 Ne Zaman Gelecek 2023.

JAECOO 7 Ne Zaman Gelecek 2023.

JAECOO 7 Ne Zaman Gelecek 2023.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba