Skoda Scala Türkiye’de Resmi Olarak Satışa Sunulmadan Intercity Abdi İbrahim İlaç için dev filo anlaşması yaptı!

Skoda Scala Ne Zaman Geliyor
Skoda Scala Ne Zaman Geliyor?

Skoda Scala Ne Zaman Satılacak, Skoda Scala Ne Zaman Geliyor, Skoda Scala Kaç Para, Skoda Scala Yorumları, Skoda Scala Fiyatları, Skoda Scala Fotoğrafları.

Volkswagen Grubu yönetimi tarafından Skoda modellerinin artık Dacia gibi daha uygun fiyatlı olacağı belirtilmişti. Bakalım satışa sunulduğunda bu durumu hep birlikte göreceğiz. Almanya’da Yeni Volkswagen Golf 27 bin Euro fiyatla satılırken, Yeni Skoda Scala 17 bin Euro’ya satılıyor. Yani Skoda yönetimi Almanya’da bu söylediklerini yapmış görünüyor. Skoda Scala Ne Zaman Geliyor?

Instagram Hesabım

Yeni Scala’nın HB sınıfında rekabetçi bir fiyatla gelmesi bekleniyor. Skoda Scala Uygun Fiyatlı MQB A0 platformunda olduğu için daha da uygun bir başlangıç fiyatı olursa sürpriz olmayacak.

Skoda, markayı geleceğe taşıyacak yeni tasarım dili ve teknolojik atılımını ilk kez Scala modeli ile gösterdi. Sınıfındaki standartları yeniden belirleyecek denen yeni model karakteristik yeni bir tasarım diline ve ileri teknolojilere sahip. Skoda’nın ileriye doğru yaptığı ilerlemeyi temsil eden Scala’nın ismi ise, Latince “basamak“ veya “merdiven“ anlamına geliyor.

Skoda Scala Uygun Fiyatlı MQB A0 platformunda üretiliyor!

Skoda Vision RS konseptinden ilham alan sıra dışı tasarımıyla birlikte fonksiyonelliği ve ileri bağlantı teknolojilerini Scala’da buluşturuyor. Uygun fiyatlı otomobillerin yükseleceği MQB A0 platformu üzerine yapılan Scala, yenilenen tasarım dili kapsamında, önemli bir yenilik daha getiriyor. Aracın bagaj kapağının üzerinde artık logo yerine büyük harflerle Skoda ismi yer alıyor. Üst donanım paketinde sunulan, 18 inç büyüklüğünde jantlar ve genişletilmiş arka cam da dinamik tasarıma katkı sağlıyor.

Volkswagen T-Cross Türkiye’de Ne Zaman Satılacak? Polo SUV’da Dizel Otomatik var mı?

Scala, mümkün olan en uzun aks aralığı ve arka bölümüyle de öne çıkıyor. Sonuç olarak kompakt boyutlara karşın içeride geniş bir yaşam alanı sunulacak. 2,649 mm aks aralığı sahip aracın uzunluğu 4,362 mm, genişliği 1,793 mm ve yüksekliği ise 1,471 mm. Aerodinamik tasarımı sayesinde ise rüzgar direnci katsayısı sadece 0.29 cd olacak.

Opsiyonel olarak sunulan ‘Sanal Kokpit“ özelliği, 10.25 inç’lik ekranıyla segmentinin en büyüğü olarak Scala’da öne çıkıyor. Ortaya konumlandırılan dokunmatik ekran 9.2 inç boyuta kadar tercih edilebilecek. Bu merkezi ekran, sürücü ve yolcular tarafından rahatlıkla okunabilecek şekilde tasarlandı. Scala, akıllı telefon ile aracın kapılarını açıp/kapama özelliğinden diğer online servislere kadar birçok bağlantı teknolojisini de sunacak. Sayısız Simply Clever özellik sunacak olan Scala, segmentinde ilk kez elektrikli bagaj kapağı sunan model olarak öne çıkıyor.

Skoda Scala motor seçenekleri neler?

Yeni Skoda Scala, Skoda markasının en verimli motor seçenekleriyle satışa sunulacak. 90 HP’den 150 HP’ye kadar farklı güç çıkışlarına sahip motorlarıyla geniş bir ürün yelpazesi yer alacak. Scala’da üç farklı güce sahip 1.0 lt, 1.5 lt ve 1.6 litre TDI dizel motorların yanı sıra 1.0 G-TEC çevre dostu doğal gazlı (CNG) motoru da seçenekler arasında yer alacak. En üst düzeyde aktif ve pasif güvenlik teknolojileriyle donatılan Scala, LED ön ve arka farlar, geniş bagaj alanı ve sayısız pratik özelliğiyle sınıfında yepyeni bir sayfa açacak.

Skoda Scala Ne Zaman Geliyor?

Skoda Türkiye tarafından bu aracın kesin olarak ne zaman satılacağı hakkında bir açıklama yapılmadı. Sadece gelecek modeller arasında yer verildi. Konuşulan iddialara göre Skoda Scala Ağustos 2020’de Türkiye’de satışa sunulacak.

Skoda Scala’nın satışa sunulmasını beklerken sürpriz bir gelişme yaşandı. Bugün Intercity İstanbul Park’ta yer gök Skoda Scala doldu. Yüce Auto ve Doğuş Otomotiv Scala’yı resmi olarak açıklamadan satış rekoru gelebilir gibi görünüyor. İddialara göre Abdi İbrahim İlaç Intercity’den 2500 adet Scala kiraladı. Böylelikle Skoda Scala Türkiye’de resmi olarak satışa sunulmadan dev bir filo satışı gerçekleşti.

Skoda Scala Ne Zaman Geliyor

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba