TEB Arval’den Hafif Ticari Araç Kiralama Hizmeti Başladı! Satışları Yükseltir!

EB Arval Hafif Ticari Araç Kiralama!
EB Arval Hafif Ticari Araç Kiralama!

TEB Arval’den Hafif Ticari Araç Kiralama Başladı! TEB Arval, hafif ticari araç kiralama hizmetini sunmaya başladı. TEB Arval Hafif Ticari Araç Kiralama!

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

TEB Arval Genel Müdürü Philippe Chabert konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ticari araçların kiralanabilir olması ile birlikte işletmeler sermayelerini çok daha etkin ve verimli bir şekilde kullanabilecekler. TEB Arval olarak biz de çeşitli marka ve modellerde bagaj, yük, yolcu kapasitesi ve kullanım ihtiyacını operasyonel kiralamanın rahatlığıyla buluşturuyoruz.”

Operasyonel araç kiralama ve filo yönetimi çözümleri sunan sektör öncülerinden TEB Arval, van, kamyonet ve pikap sınıflarındaki hafif ticari araçların kiralanmasını mümkün kılan Karayolu Taşıma Yönetmeliği’nde yapılan yeni düzenleme ile birlikte kurumlara hafif ticari araç kiralama çözümü de sunmaya başladı.

[irp posts=”4387″ name=”En Çok Dikkatimizi Çeken Elektrikli Arabalardan 5 Tanesini Seçtik! İşte Özellikleriyle Onlar!”]

Yeni Peugeot 208’in İngiltere Fiyatları Açıklandı! İşte 2020 Peugeot 208 Fiyatları!

Renault Clio Hibrit Motor Seçeneği de Sunacak

Yeni Renault Clio, üç farklı motor seçeneğiyle piyasaya sunulacak. Bu motor seçeneklerinden ikisi benzin biri ise dizel olarak tercih edilebilecek. Benzinli motor seçeneği olarak 100 beygirlik ve 160 Nm güç sunan TCe 100, beş vitesli manuel şanzımanla veya yedi vitesli CVT şanzımanla tercih edilebiliyor. Bir diğer benzinli motor seçeneği ise daha önce Kadjar ve Megane’da kullanılan TCe 130 olarak öne çıkıyor. Dizel seçenek olarak ise 1.5 litrelik Blue dCi 85 motoruyla 85 beygir güç ve 220 Nm güç sunuyor. 2020 yılının ortalarından itibaren ise Renault Clio hibrit motor seçeneği de sunacak. 1.6 litrelik benzinli motoru ve 1.2 kWh lityum iyon bataryaya sahip çift elektrik motoruyla sunulacak. Şehir içinde ve düşük hızlarda %80’e varan yakıt tasarrufu sunacak olan hibrit Renault Clio, toplam tüketimde ise %40’a varan yakıt tasarrufu sağlayacak.

Yazının devamını okumak için tıklayın!

Araç Testleri, Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araç Karşılaştırma, Araba Karşılaştırma, Otomobil Karşılaştırma. Araba Dergileri, Otomobil Dergileri. Araba Dergisi, Otomobil Dergisi.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba