Tesla Sahipleri Yolda Netflix’ten Film İzleyecek Youtube Videolarında Sörf Yapacak!

Tesla Netflix Youtube Videolarını İzletecek!
Tesla Netflix Youtube Videolarını İzletecek!

Tesla kullanıcıları, araçlarındaki multimedya ekranı üzerinden YouTube ve Netflix videoları seyredebilecekler. Geçtiğimiz hafta Twitter üzerinden açıklama yapan Tesla CEO’su Elon Musk, bu özelliğin yakında aktif hale getirileceğini belirtti. Henüz net bir tarih belirtilmese de YouTube ve Netflix izlemek için Tesla’nın yazılımında güncelleme çalışmaları yapılıyor. Tesla Netflix Youtube Videolarını İzletecek!

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Tesla’nın video seyretme özelliği güvenlik nedeniyle, araba sadece park halindeyken aktif olabilecek. Elon Musk yaptığı açıklamada, ‘Tam otonom sürüşe mevzuat izin verdiğinde, Tesla modellerinde video oynatma özelliği araba hareket halindeyken de çalışabilecek’ dedi. Elon Musk, Tesla’nın popüler olmasının en temel nedenlerinden biri olan otonom sürüş özelliği Autopilot’u bu yıl tüm Tesla modellerine getireceğini söylemişti. Nisan ayında açıklama yapan Musk ‘Tesla’nın 2020 yılından itibaren tam otonom robo-taksileri olacağından eminim’ demişti. Ancak Autopilot özelliği şu anda sadece otoyolda kullanıma izin veriyor.

[irp posts=”7247″ name=”Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısı Çıktı! Dergiliklerden Okuyabilir Abone Olabilirsiniz!”]

Mevzuat gereği otonom sürüş teknolojisi için düzenlemeler yapılması gerekiyor. Ancak şu an için bu durum pek mümkün görünmüyor. Geçtiğimiz ay içinde Amerika’da bir tüketici hakları derneği, Tesla’nın Autopilot teknolojisinin incelenmesi için Federal Ticaret Komisyonu ve Kaliforniya Motorlu Taşıtlar İdaresi’ne başvurmuştu. Henüz inceleme hakkında detaylar belli olmasa da, yakın zamanda bu konu hakkında düzenleme yapılması beklenmiyor. Çünkü Tesla’nın Autopilot sisteminin kullanıldığı sırada bugüne kadar yaşanmış üç tane ölümlü kaza bulunuyor.

Tesla Netflix Youtube Videolarını İzletecek! Araba Habercisi Dergisi.

Yeni Ford Territory Satışa Sunuluyor! Full Elektrikli Kompakt SUV Kaç Paraya Satılacak?

Bugünkü kurla da 28.240 dolar gibi uygun bir fiyatla müşterilerine sunulacak. Türk Lirası olarak da bugünkü kurla 155.000 TL gibi uygun bir etikete sahip olacak model, keşke bizde de bu rakama satılsa dedirtiyor. Ancak bu Ford’un açıkladığı fiyattı.

Asıl olaylar bundan sonra gelişiyor. Çin devleti bu fiyatın üzerine ÖTV, KDV, ÖTV’nin KDV’si, Çin Halk TV katkı payı, kayıp-kaçak payı koyuyor(!) Pardon bunun gibi vergiler genelde Arjantin, Venezuela gibi ülkelerde oluyor, nereden aklıma geldi bilmiyorum:) Hüzünlü komedimiz bir yana, Çin Devleti bu model için Ford’a destek veriyor ve Ford Territory’in fiyatı 199.000 yuan yerine 182.800 yuan olarak belirleniyor. Bu çekik gözlüler hakikaten işi bilmiyorlar. İndirim yapacağına koysana vergiyi şahlansın ülke(!)

Tam elektrikli Ford Territory’in bu sene sonunda satışa çıkması bekleniyor. Tam dolu bataryasıyla 360 kilometrelik menzil sunuyor.

Yazının tamamını okumak için tıklayın!

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba