Tofaş KAP açıklaması bu hafta gelir mi? Fiat Doblo ve yeni üretilecek modeller açıklaması yapılır mı?

TOFAŞ KAP açıklaması Fiat Doblo.
TOFAŞ KAP açıklaması Fiat Doblo.

Tofaş KAP açıklaması bu hafta gelecek! Fiat Doblo ve yeni üretilecek modeller açıklaması yapılacak! Tofaş tarafından Haziran ayında KAP’a yapılan açıklama nasıldı? Bu açıklamada Fiat Doblo üretiminin 2022 yılında bitmesi yerine 2023 yılında da üretimi hakkında çalışmaların sürdüğü belirtilmişti. Ayrıca Tofaş Fabrikası’nda üretilecek yeni modeller hakkında da çalışmalar ve değerlendirmeler devam etmekte denilmişti. TOFAŞ KAP açıklaması Fiat Doblo.

INSTAGRAM HESABIM

Tofaş tarafından Haziran ayında KAP’a yapılan açıklama nasıldı? Aşağıda bu açıklamanın tam metnini bulabilirsiniz. Bu açıklamaya baktığım zaman 2022 yılının son haftasına girdiğimiz dönemde açıklamanın gelmesi bekleniyor.

Tofaş KAP açıklaması.

“FIAT (Stellantis Grubu) tarafından, 6 Haziran 2022 tarihli basın açıklaması ile Yeni Fiat Doblo modelinin, Stellantis’in İspanya’daki Vigo fabrikasında üretileceği kamuoyuyla paylaşılmıştır. Diğer taraftan, 23.10.2020 tarihli şirketimiz özel durum açıklamasında 2022 yılı sonuna kadar TOFAŞ fabrikasında devam edeceği açıklanan mevcut Fiat Doblo modelinin üretiminin ihracat pazarlarından gelen talep doğrultusunda Türkiye, Kuzey Amerika, Kanada, Orta Doğu ve Afrika için 2023 yıl sonuna kadar uzatılması dahil, Tofaş fabrikasında üretilecek yeni ürünler konusundaki çalışmalar ve değerlendirmeler devam etmekte olup, kesinleşen önemli bilgiler kamuoyu ile paylaşılacaktır.”

İşte Ford Volkswagen ortaklığından doğan ve markanın otomobil modellerinin yerini alacak ilk araç!

Araba Habercisi Aralık 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 46. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 46. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

TOFAŞ KAP açıklaması Fiat Doblo.

TOFAŞ KAP açıklaması Fiat Doblo.

TOFAŞ KAP açıklaması Fiat Doblo.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba