TOGG yeni akıllı cihazını tanıttı! CES 2023 Fuarı’nda gösterilen Beyond X isimli kapsül nedir?

TOGG CES 2023 Beyond X
TOGG CES 2023 Beyond X

TOGG yeni akıllı cihazını tanıttı! CES 2023 Fuarı’nda gösterilen Beyond X isimli model nedir? TOGG CES 2023 fuarında Beyond X adı verilen akıllı cihazını tanıttı. 2023 TOGG için hareketli geçecek. Bunun ilk startı Beyond X isimli konsept aracımın CES 2023 Fuarı’nda tanıtılmasıyla başladı. TOGG CES 2023 Beyond X.

INSTAGRAM HESABIM

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’te yarından sonrasının mobilitesine ilişkin vizyonunu sergiledi. Beyond X adıyla gösterilen ve mobiletinin yarından sonrasına ilişkin ipuçları veren alanda ziyaretçiler duyularını harekete geçiren benzersiz bir mobilite deneyimine dahil oldular.

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş yaptığı konuşmada geçen yıl dünya çapında ses getiren Konsept Akıllı Cihaz’dan (Transition Consept Smart Device) sonra bu kez CES’e akıllı bir cihazdan fazlasını temsil eden Beyond X deneyimini getirdiklerini belirterek, “Tıpkı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da teknolojimizi ve sürdürülebilirlik yaklaşımımızı dijital sanatla ifade etmeyi seçtik. Beyond X ve Dijital Mobilite Bahçesi, Togg’un DNA’sını oluşturan dualite temasıyla insan ve teknoloji, sanat ve bilim, akıl ve kalp, birlik ve çokluk gibi kavramların altını çiziyor” dedi.

“Akıllı cihazımızı üçüncü yaşam alanı olarak tanımlıyoruz”

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş: “Dört yıl önce bir otomobilden fazlası için yola çıktığımızda iki stratejik hedefimiz vardı. İlki, küresel boyutta rekabet edebilir ve fikri mülkiyeti Togg’a ait bir mobilite teknoloji markası geliştirmek. İkinci hedefimiz de kullanıcıyı merkeze alarak akıllı cihazımız ve dijital ürünlerimizin etrafında, herkes için açık ve erişilebilir bir ekosistem oluşturmak. Geride bıraktığımız dört yılda planlarımız doğrultusunda adım adım ilerledik. Mobilite ekosistemimizi de dijital platformumuzla genişletiyor ve yaygınlaştırıyoruz. Mobilite deneyimini A noktasından B noktasına gitmekten öteye taşıyarak, kullanıcıya günlük yaşamını kolaylaştırıp keyifli hale getirecek akıllı yaşam çözümleri sunuyoruz. Çünkü biz akıllı cihazımızı üçüncü yaşam alanı olarak tanımlıyoruz.”

TOGG Beyond X nedir?

Fuarda tünel içinde başlayan deneyim, tünelin sonunda mobilitenin yarından sonrasını dijital sanatla ifade eden Beyond X kapsülünde devam ediyor. Mobilitenin yarından sonrasının ipuçlarını veren ve Togg Dizayn Stüdyosu’nun tasarladığı ve Pininfarina ile birlikte geliştirilen Beyond X alanı katılımcılara kişiselleştirilmiş bir mobilite deneyimi sunuyor. Yolculuklarına tünelde başlayan ziyaretçiler, heykelsi ve dairesel bir kapsülün içinde hayal gücünü zorlayan bir görsel sanat eşliğinde mobilite deneyimi yaşıyor. Katılımcılar, kendileri için en uygun müzik ve ortamın içinde, Satürn, Orman, Fütüristik Şehir ve Sanatsal Türkiye gibi dört olası senaryodan birini yaşayabiliyor. Beyond X, sıra dışı dijital bir deneyim ile akıl, ruh, kalp ve dört duyuyu harekete geçiriyor. Kapsül kelimesini çok yakında daha fazla duyuyor olacağız. Otonom çağa gidiş konusunda geleceğin bu olacağı birçok marka tarafından düşünülüyor.

TOGG Kompakt SUV gelecek ay siparişlere nasıl açılacak? Togg satın almak için yapılması gerekenler!

TOGG CES 2023 Beyond X.

TOGG CES 2023 Beyond X

TOGG CES 2023 Beyond X.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba