Volkswagen Türkiye tarafından açıklanan VDF Kredi Koşulları Nasıl? 0 km VW için faiz oranı %4,49!

Volkswagen Doğuş Finans VDF Ağustos 2023
Volkswagen Doğuş Finans VDF Ağustos 2023

Volkswagen Türkiye tarafından açıklanan VDF Kredi Koşulları Nasıl? 0 km VW faiz oranı %4,49! Volkswagen Doğuş Finans VDF Ağustos 2023.

İKİNCİ EL ARAÇ SATIŞLARI NEDEN DURDU?

Volkswagen Türkiye’nin internet sitesinde açıklanan kampanya bilgileri nasıl diye bir göz atmak istedim. Karşıma sadece Volkswagen Doğuş Finans’tan açıklanan kredi bilgileri çıktı. Haberin devamında internet sitesinde yazan bilgileri aynı şekilde bulabilirsiniz.

“Hayallerinizi ertelemeyin, gönlünüzden geçen Volkswagen modeline hemen sahip olun diye, Volkswagen Doğuş Finans’tan (vdf) %3,99 avantajlı faiz oranıyla kredi imkanı sizleri bekliyor.

Bireysel, bireysel vergi levhalı ve tüzel müşterilerde 6, 12 ve 24 aylık vadelerde faiz oranı %3,99 olarak uygulanmaktadır.

Avantajlı faiz oranından yararlanmak için Volkswagen Kasko, Uzatılmış Garanti, Kredi Koruma Plus veya Araç Değer Koruma Sigortası ürünlerinden herhangi iki ürünün krediye eklenmesi durumunda geçerli olacaktır.

Bireysel müşterilerde 6, 12 ve 24 aylık vadelerde sigorta ürünlerinin eklenmemesi durumunda faiz oranı %4,49, bireysel vergi levhalı ve tüzel müşterilerde %4,89, 36 aylık vadede ise %4,99 olarak uygulanmaktadır.”

En Çok Satan Araçlar Tabloları Bu Arabaların Üretiminin Bitmesiyle Birlikte Sil Baştan Yeniden Yazılacak!

Araba Habercisi Yaz 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 53. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 53. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 53. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Volkswagen Doğuş Finans VDF Ağustos 2023.

Volkswagen Doğuş Finans VDF Ağustos 2023

Volkswagen Doğuş Finans VDF Ağustos 2023.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba