BUNU BAŞARIRLARSA KAÇ PARA OLACAK? Volkswagen ID7 Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak?

Volkswagen ID7 Ne Zaman Gelecek 2024
Volkswagen ID7 Ne Zaman Gelecek 2024

BUNU BAŞARIRLARLA KAÇ PARA OLACAK? Volkswagen ID7 Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak? Volkswagen ID7 Ne Zaman Gelecek 2024.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Volkswagen yönetimi Passat Sedan modelini üretmeyi bırakmasının ardından bu modelin yerine ID7 adını verdiği D Segment elektrikli aracını satışa sunmaya hazırlanıyor. VW ID7 bu anlamda kralın dönüşünü de ifade ediyor. Volkswagen ID7 Doğuş Otomotiv tarafından gelecek yılın üçüncü çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulacak. Geniş bir iç mekâna ve 700 kilometreye kadar menzile sahip ilk tamamen elektrikli Volkswagen sedan ID.7’nin tüm özellikleri oldukça iddialı. Volkswagen yönetimi onu yüzde 10 ÖTV diliminde tutmak istiyoruz açıklamasını da yapıyor. Başarırlarsa geldiğinde 1.9 milyon TL’nin altında olacak. Almanya için açıklanan fiyatı 56.995 Euro olduğu için bu şimdilik zor bir ihtimal olarak görülüyor.

ID.7, tamamen yeni, yüksek verimli güç-aktarma nesline sahip ilk MEB modeli. 210 kW/286 PS ile Volkswagen ID ürün gamı içindeki en güçlü ve en yüksek torklu elektrikli tahrik motoruna sahip model. Bu güç seçeneği, batarya boyutundan bağımsız olarak ID.7’de kullanıma sunuluyor. Şirket içinde APP550 olarak anılan güç ünitesi, Kassel’de (Almanya) Volkswagen Group Components ile birlikte geliştirildi ve burada üretiliyor. Yeni elektrikli güç-aktarma sistemi, her şeyden önce enerji tüketimi açısından optimize edilmiş. Batarya boyutlarına bağlı olarak 700 kilometreye kadar WLTP menzili ve 200 kW’a kadar şarj kapasitesi öngörülüyor. Böylece ID.7, uzun mesafe kullanımı açısından da uygun bir model olarak öne çıkıyor.

ID.7 GTX seçeneği de bulunan araç, ID. 4 ve ID.5’ten sonraki üçüncü elektrikli GTX modeli. ID. ailesinin amiral gemisi olmayı hedefleyen model, düşük sürtünme katsayısı (0,23) ve yüksek pil kapasitesiyle (86 kWh) yaklaşık 700 kilometreye (WLTP) kadar menzile ulaşabiliyor. GTX versiyonunda ise menzil 545 km. Önceki GTX modelleri ID.4 ve ID.5’te olduğu gibi ID.7 GTX’te de çift motorlu dört tekerlekten çekiş sistemi kullanılıyor. Yüzde 100 elektrikli performans modelleriyle sportif GTX markası iki yıldır Volkswagen portföyünün bir parçası. Dinamik GTX modelleri elektrikli mobilite, sürdürülebilirlik ve akıllı sportifliği bir araya getiriyor. Sportif tasarımları da yüksek kaliteli GTX modellerinin özel karakterini ve tanınırlık değerini vurguluyor.

BEKLENEN HABER GELDİ! Yeni Volkswagen Passat Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak? Sedan yok!

Araba Habercisi SONBAHAR 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin SONBAHAR 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Volkswagen ID7 Ne Zaman Gelecek 2024.

Volkswagen ID7 Ne Zaman Gelecek 2024

Volkswagen ID7 Ne Zaman Gelecek 2024.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba