Elektrikli Passat denen Volkswagen ID7 Türkiye Satış Tarihi Ne Zaman? ID7 Türkiye’de ne zaman satılacak?

Volkswagen ID7 Ne Zaman Satılacak
Volkswagen ID7 Ne Zaman Satılacak

Elektrikli Passat denen Volkswagen ID7’nin GTX versiyonu tanıtıldı! ID7 Türkiye’de ne zaman satılacak? Volkswagen ID7 Ne Zaman Satılacak?

Volkswagen yönetimi Passat Sedan modelini üretmeyi bırakmasının ardından bu modelin yerine ID7 adını verdiği D Segment elektrikli aracını satışa sunmaya hazırlanıyor. Volkswagen ID7 Doğuş Otomotiv karar değiştirmezse gelecek yılın üçüncü çeyreğinin başında Türkiye’de satışa sunulacak.

Geniş bir iç mekâna ve 700 kilometreye kadar menzile sahip ilk tamamen elektrikli Volkswagen sedan ID.7’nin ön satışları birkaç gün önce başladı. Bu fiyatla bugün gelse fiyatı 3 milyon TL (56,995 Euro) seviyelerinde olacak. Volkswagen, IAA Mobility’de ID.7’nin en dinamik versiyonu GTX’i tanıttı. ID.7 GTX, ID. 4 ve ID.5’ten sonraki üçüncü elektrikli GTX modeli. ID. ailesinin amiral gemisi olmayı hedefleyen model, düşük sürtünme katsayısı (0,23) ve yüksek pil kapasitesiyle (86 kWh) yaklaşık 700 kilometreye (WLTP) kadar menzile ulaşabiliyor. GTX versiyonunda ise menzil 545 km. Önceki GTX modelleri ID.4 ve ID.5’te olduğu gibi ID.7 GTX’te de çift motorlu dört tekerlekten çekiş sistemi kullanılıyor. Yüzde 100 elektrikli performans modelleriyle sportif GTX markası iki yıldır Volkswagen portföyünün bir parçası. Dinamik GTX modelleri elektrikli mobilite, sürdürülebilirlik ve akıllı sportifliği bir araya getiriyor. Sportif tasarımları da yüksek kaliteli GTX modellerinin özel karakterini ve tanınırlık değerini vurguluyor.

Kimse kusura bakmasın Türkiye’den Romanya’ya gitti diye sevinemem! 2. el oto pazarı ne durumda?

Araba Habercisi Eylül 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi aşağıdaki bağlantılardan görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Volkswagen ID7 Ne Zaman Satılacak?

Volkswagen ID7 Ne Zaman Satılacak

Volkswagen ID7 Ne Zaman Satılacak?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba