Yeni Bentley Continental GT Convertible 635 HP ve 900 Nm Tork Üretiyor!

Yeni Bentley Continental GT Convertible
Yeni Bentley Continental GT Convertible

Yeni Continental GT Convertible satışa Bentley’nin 6,0 litrelik W12 TSI motoruyla sunuluyor. Crewe’da tasarlanan, geliştirilen ve el işçiliği yapılan motor, dünyadaki en gelişmiş 12 silindirli motor konumunda. Yeni Bentley Continental GT Convertible

Bentley Haberleri, Bentley Yenilikleri, Yeni Bentley Modelleri, Araba Yenilikleri Otomobil Yenilikleri, kullanılmış araba, araba haberleri, otomobil haberleri, araba dergileri, otomobil dergileri gibi detaylar haberimizde.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Yeni Continental GT Convertible yeni güç aktarma mekanizması en son motor kontrol teknolojisini kullanıyor ve saniyede 300 milyon yazılım hesaplaması yapıyor. Mekanizma626 KP 635 HP ve 900 Nm tork üretiyor ve bu tork, Convertible’ın 100 km/s hıza 3,8 saniyede çıkmasını ve 333 km/s azami hıza ulaşmasını sağlıyor.

Yeni Bentley Continental GT Convertible Özellikleri

W12 TSI yüksek basınçlı doğrudan yakıt enjeksiyonunu düşük basınçlı enjeksiyonla birleştiriyor. Bu iki sistemin kombinasyonu rötuş konusunda azami seviyeye çıkılmasını sağlıyor, partikül emisyonlarını azaltıyor ve güç ile torku optimize hale getiriyor.
Yeni motor Start-Stop teknolojisini kullanıyor ve Bentley’nin gelişmiş uygulamasıyla yavaşlatma da mümkün oluyor. Motor yalnızca aracın durduğu anlarda değil, durmaya yakın olduğu hızlarda da dinleniyor.

[irp posts=”2941″ name=”1 Kadın 1 Erkek Ford Fiesta Dizel Manuel Testi Youtube MSE Medya Kanalında Yayınlandı”]

Yeni BMW 1 Serisi Direksiyon Hareketlerini Ezberleyecek 50 Metre Geri Geri Kendi Gidecek!

Sekiz ileri oranlı çift kavramalı şanzıman, Continental GT’nin imzası olan akıcı hızlanma ve etkileyici derecede hızlı vites değişimlerine imkan tanıdığı gibi 12,4 L/100 km’lik bir yakıt ekonomisi de sunuyor.
Yeni Aktif Dört Çeker Sistemi ön ve arka tekerlekler arasındaki geleneksel 40’a 60’lık güç oranının yerini alırken, önden arkaya olan tork ayrımını sürüş durumuna göre belirliyor.

Yeni Continental GT Convertible neredeyse sınırsız ve bireye göre tasarlanabilen boya, deri, kaplama ve yaşam stili seçenekleriyle kişiselleştirmeyi yeniden tanımlıyor.
Yalnızca standart palette dahi 17 renkte dış boya bulunurken, genişletilmiş katalogda 70 farklı ton bulunuyor. Bunun dışında sunulan 15 lüks halı, sekiz el yapımı kaplama ve 15 iç çerçeve kaplaması seçenekleri müşterilerin kendi lüks kaplamalarını kendilerinin belirleyebileceği anlamına geliyor.

[irp posts=”4975″ name=”Araba Habercisi Dergisi Haziran 2019 Sayısı Dergiliklerde Yayına Çıktı! Kaçırmayın Yazık Olur!”]

Yeni Bentley Continental GT Convertible

Araba Habercisi Murat Tosun

Yeni Bentley Continental GT Convertible, Bentley Yenilikleri, Yeni Bentley, Araba Haberleri, araba yenilikleri, Araba Dergileri, Otomobil Dergileri

Araba Habercisi Dergisi

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba