Yeni Dacia Duster dizel motora veda etti! 2024 yılında gelecek elektrikliler belli olmaya devam ediyor!

Yeni Dacia Duster 2024 EV Araba.
Yeni Dacia Duster 2024 EV Araba.

Yeni Dacia Duster dizel motora veda etti! 2024 yılında gelecek elektrikliler belli olmaya devam ediyor! Yeni Dacia Duster 2024 EV Araba.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Yeni Dacia Duster modeli tanıtıldı. Resmi bir açıklama olmadığı için hala iddia olarak OYAK Renault Bursa Fabrikası’nda üretilecek şeklinde yazıyorum. Artık resmi açıklama yapılsa ve bu durum netlik kazansa çok iyi olacak. Neyse, Yeni Dacia Duster bu modelin üçüncü neslini temsil ediyor. Tasarım karakterine baktığım zaman bugüne kadar üretilmiş en iyi Dacia Duster modeli olduğunu görüyorum. Daha fazla Avrupalı çizgilere sahip olan Duster, güçlü bir görünüme sahip olmuş durumda. Bundan önce gösterilen Bigster modeliyle neredeyse birebir aynı olan Yeni Duster tasarımıyla eskisine göre daha fazla iş yapar. Bu arada Bigster modelinin 7 kişilik bir Duster versiyonu olacağı da yine iddialar arasında yer alıyor. Bakalım yakında detayları öğreniriz.

Yeni Dacia Duster modeli yaşam alanı tasarımında da eskisine göre çok daha iyi bir forma kavuşmuş. Teknolojik detayları artırılarak çağı yakalaması sağlamış. Güçlü görünen dış tasarıma eşlik eden bir yaşam alanına sahip olması da elini güçlendirecek detaylardan olacak. Yeni Dacia Duster modeliyle birlikte bu modelde de dizel motor kullanımı sona erdi. Motor seçenekleri açısından hibrit ve LPG’li seçenekleri olacak. En iyisi Hibrit 140 HP seçeneği olacak. 1.2 kWh bataryasıyla şehir kullanımında önemli bir elektrikli sürüş mesafesi sunacak. Bu avantajıyla dizel motor seçeneklerini aratmayacaktır. Duster TCe 130 hafif hibrit ve Duster ECO-G 100 otogazlı diğer motor seçenekleri. Yeni Duster Şubat sonunda satılacak iddiaları var.

Opel yönetimi tarafından açıklanan kampanya nasıl? 0 km Opel Aralık 2023 kampanyasında neler var!

GELECEK ELEKTRİKLİLER

Chery Türkiye ELEKTRİKLİ OMODA 5 modelinin tanıtımlarına başladı. Tamamen elektrikli bir model olan OMODA 5 EV, sportif “X” şeklindeki ön cephesiyle dikkat çekiyor. Ayrıca yeni modelde, LED gündüz aydınlatma şeritleri ve daha geniş krom kaplama şeritlerinin entegrasyonuyla farların şekli güncellenmiş durumda. Yüksek ihtimalle %10 ÖTV dilimine girecek. Ne zaman satılacağı resmi olarak açıklanmadı ama ilk çeyrek olacak. BYD SEAL ilk çeyrekte Türkiye’de satışa sunuluyor. 82.5 kWh BYD Blade Batarya ile donatılan BYD SEAL, 230 kW (313 HP) arkadan itişli ve 390 kW (530 HP) dört çeker sistemli versiyonlarıyla tercih edilebilecek. Bu güç onun fiyatının yüzde 10 ÖTV dilimine girmemesine neden olacak.10 dakikalık şarj ile 500 km’ye yakın menzil sunacak olan Elektrikli Skywell Skyhome EV ortaya çıktı! Sedan gövde yapısına sahip, yenilikçi teknolojilerin yanı sıra güvenlik ve konfor odaklı özellikleriyle de ön plana çıkan araç, kullanıcılarına lüks bir konfor vaat ediyor. Skywell gelecek yıl Avrupa’da 3 yeni model sunmayı planlıyor.

Toyota Türkiye yönetiminin bana gönderdiği basın bülteni ile açıkladığı kampanya bilgileri nasıl?

Yeni Dacia Duster 2024 EV Araba.

Skywell ET5 Leapmotor T03 Kampanya

Bu iki model için Aralık ayına özel kredi kampanyası yapıldı. 36 vade avantajıyla D-SUV Skywell ET5 850.000 TL’ye varan kredi tutarına, Leapmotor T03, 500.000 TL’ye varan kredi tutarıyla yetkili satıcılarda sizleri bekliyor denildi.

Yeni Peugeot 3008 Fiyatları 2024

Hibrit Yeni Peugeot 3008 Almanya’da Allure 39.250 Euro, GT 43.750 Euro olarak ön siparişlere açıldı. Elektrikli Yeni Peugeot 3008 ise 157 kW Allure 48.650 Euro, 157 kW GT 53.450 Euro fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

Huawei S7 Fiyatları 2024

Model isimlerini de gerçekten telefon modelleri gibi yaptılar! Huawei Luxeed S7 tanıtıldı ve satış fiyatları resmen açıklandı. 31 Aralık 2023 tarihine kadar Huawei S7 satın alacak olanlar için yaklaşık 27 bin dolardan başlıyor.

Yeni Dacia Duster 2024 EV Araba.

Yeni Dacia Duster 2024 EV Araba

Yeni Dacia Duster 2024 EV Araba.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba