Dünya ve İnsanların Geleceği İçin Red kodlu otomobiller geliyor! Öncülüğü Fiat markası 500 ile yaptı!

Yeni Fiat 500 Red.
Yeni Fiat 500 Red.

Dünya ve İnsanların Geleceği İçin Red kodlu otomobiller geliyor! Öncülüğü Fiat markası yaptı! Yeni Fiat 500 Red.

Instagram Hesabım

Fiat, U2’nun solisti Bono tarafından pandemilerle savaşmak için kurulan (RED) ile iş birliği gerçekleştirdi. Yeni (500) RED’in pazara sunulmasıyla başlayan iş birliği, 500 ailesinin tamamını kapsıyor. Tamamen elektrikli, dünyanın ilk (RED) otomobili olan Fiat 500, aynı zamanda “gezegeni ve insanları koruyun” mesajının da elçisi oldu.

Fiat ve pandemilerle savaşmak için kurulan (RED) arasında iş birliği gerçekleşti. 500 ailesinin tamamını kapsayan iş birliği Yeni (500) RED’in pazara sunulmasıyla başladı. Tamamen elektrikli, dünyanın ilk (RED) otomobili olan 500, aynı zamanda “gezegeni ve insanlarını koruyun” mesajının da elçisi oldu. Yeni 500 (RED), “Gezegen için üretildi. İnsanlar için üretildi” mesajının pozitifliğine vurgu yapan gövde ve iç mekân rengi Red by (RED) ile yollarla buluştu.

Porsche Panamera Platinum Edition Tanıtıldı! Ocak 2022’nin sonunda satışa sunulması planlanıyor!

Fiat CEO’su ve Stellantis CMO’su Olivier Francois konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede; “500 (RED)’in amacı, pandemilerle mücadelede her birimizin bir rol oynayabileceğine dair (RED) mesajını sokaklara ve insanların hayatlarına taşımak. Bu nedenle (RED) ile Fiat’ın DNA’sının bir parçasını oluşturan, “çevreye ve insana özen gösterme” kavramına dayalı bir film kurguladık. Yeni (500) RED elektrikli, yani çevre dostu bir otomobil ve (RED) projesini destekleyerek küresel pandemilere karşı mücadeleye katkıda bulunuyor.
Metaforik olarak tüm dünyayı bir büyük bir aile olarak daha iyi bir geleceğe taşıyor, sosyal bilinç ve bağlılık elçisi misyonuyla hareket ediyor” dedi.

Ford Otosan’ın markası Ford Trucks Avrupa’daki büyümesini Fransa ile sürdürüyor! Hedef 25 lokasyon!

Araba Habercisi Kasım 2021 Sayısını Nerelerden Okurum? Otomobil Dergileri 2021 Kasım.

Araba Habercisi Dergisi 34. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 34. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Kasım 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

Yeni Fiat 500 Red.

Yeni Fiat 500 Red.

Yeni Fiat 500 Red.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba