Dolar kurundaki artış göz ardı edilmemeli ÖTV matrahları güncellenmeli! Ben demiyorum CEO diyor!

ÖTV matrah artırımı Temmuz 2023
ÖTV matrah artırımı Temmuz 2023

Dolar kurundaki artış göz ardı edilmemeli ÖTV matrahları güncellenmeli! Ben demiyorum CEO diyor! ÖTV matrah artırımı Temmuz 2023.

Otomobil Yatırım Aracı Olmaktan Çıkar mı?

Geçtiğimiz hafta lansmanı yapılan Hyundai Kona modeli hepimizin bildiği gibi Türkiye’de satışa sunuldu. Bu lansman sırasında Hyundai Türkiye Genel Müdürü gazetecilerle yaptığı görüşmeler sırasında ÖTV matrahlarıyla ilgili gündem olacak açıklamalar yaptı. Murat Bey yaptığı açıklamalarda konunun özeti olarak adaletsizlik giderilmeli, matrahlar güncellenmeli demiş.

Üstelik bu açıklamayı yaparken kendi markasının modellerini kullanarak örnek vermiş. Murat Berkel yaptığı açıklamada, “Bugün Hyundai i10 ile Hyundai Tucson müşterileri aynı vergiyi ödüyor” demiş. İlginç, kendi markasından örnek vererek bu açıklamayı yapmış olması bana çok enteresan geldi. Hyundai müşterileri için bu açıklama bana kalırsa biraz tuhaf karşılanabilir.

Neyse konumuza dönelim. Murat Bey yaptığı açıklamalarda döviz kurunu işaret ederek matrah artırımı yapıldığındaki dolar kurunun 19 TL, bugünse 27 TL olduğunu dile getirmiş ve bu durumun göz ardı edilmemesi gerektiğini de sözlerine eklemiş. Murat Bey son olarak kurda yaşanan artışın tedarikçilerin fiyatlarına da yansıyacağını ve bunun kendi üretim maliyetlerini artıracağını söylemiş. Bu açıklamaya Eylül Ekim gibi artışları görürüz, yaşanan bu artışlar müşteri bulmayı zorlaştırabilir diyerek noktayı koymuş.

Dediğim gibi bu açıklamaları ben kendi kulaklarımla duymadım. Gazetecileri yaptığı açıklamalardan bazı satış başları olarak bunlar dikkatimi çekti.

Sıfır kilometre Hyundai Tucson Kaç Para Oldu? Kompakt SUV Tucson fiyatı 2 milyon TL’yi geçti!

Araba Habercisi Yaz 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 53. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 53. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 53. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Sıfır kilometre Peugeot 3008 kaç para oldu? Peugeot Türkiye tarafından açıklanan liste fiyatlarıdır!

ÖTV matrah artırımı Temmuz 2023.

ÖTV matrah artırımı Temmuz 2023

ÖTV matrah artırımı Temmuz 2023.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba