Yeni Hyundai IONIQ Çarpışma Testi Açıklandı! Euro NCAP Testinden Kaç Puan Aldı?

Yeni Hyundai IONIQ Çarpışma Testi Açıklandı
Yeni Hyundai IONIQ Çarpışma Testi Açıklandı

Yeni Hyundai IONIQ, Euro NCAP güvenlik testinden beş yıldız alarak güvenlik konusundaki başarısını kanıtladı. Euro NCAP testine katılan yeni IONIQ’in hibrit, plug-in hibrit ve elektrikli versiyonlarının tamamı beş yıldız aldı. Yeni Hyundai IONIQ Çarpışma Testi Açıklandı!

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Yetişkin ve çocuk korumasında, yaya güvenliği ve güvenlik destek sistemlerinin tamamında Euro NCAP standartlarını yerine getirerek yüksek puanlar alan Hyundai IONIQ sadece kendi sınıfında değil, üst sınıflardaki modellerin sunduğu güvenlik seviyesinde olduğunu gösterdi. Hyundai Avrupa Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Andreas-Christoph Hofmann, ‘Euro NCAP’den alınan bu beş yıldız ile her sınıfta güvenliği en üst düzeyde tutma stratejimizin başarılı olduğunu görüyoruz. Yeni Hyundai IONIQ, kullanıcının ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olan modern bir araçtır’ dedi.

Yeni Hyundai IONIQ’in güvenlik destek sistemleri sağlam şasesiyle bir bütün oluşturuyor. Kullanılan yüksek mukavemetli çelik alaşımları sayesinde en üst düzeyde enerji emilimi sağlanıyor. Bu inovatif çelik alaşımlar IONIQ’in gövdesinin %53’ünü oluşturuyor. Bir kaza durumunda ise sürücü için diz hava yastığı dahil olmak üzere toplamda yedi hava yastığı bulunuyor.

Kazayı önlemek amacıyla yeni Hyundai IONIQ, potansiyel kaza durumlarını aktif olarak öngören SmartSense güvenlik teknolojisiyle donatıldı. Çarpışma Önleme Sistemi sayesinde acil durumlarda sürücü uyarılıyor ve otomatik fren yapılıyor. Sistemde yer alan radarlar sayesinde aracın etrafında başka bir araç, yaya veya bisikletli algılandığında sistem aktif oluyor. Hyundai IONIQ’in standart güvenlik donanımları arasında ise Şerit Takip Sistemi, Kör Nokta Çarpışma Uyarısı ve Arka Çapraz Trafik Çarpışma Uyarısı bulunuyor.

Yeni Hyundai IONIQ Hibrit ve Plug-in Hibrit modelleri şu anda satışta bulunuyor. IONIQ’in tam elektrikli versiyonu ise Eylül ayında satışa sunulacak.

Yeni Hyundai IONIQ Çarpışma Testi Açıklandı! Araba Habercisi Dergisi.

[irp posts=”5738″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz Sayısı Dergiliklerde Linkler Haberde! Teknoloji Dergisi Hediyeli!”]

Araba Habercisi Dergisi ve GoToTechno Dergisi’ni Okuyabileceğiniz Linkler Haberde!

Yeni Hyundai IONIQ Çarpışma Testi Açıklandı, Çarpışma Testleri, 2020 Ioniq Çarpışma Testi, 2020 Hyundai ioniq Euro NCAP, Araba Dergileri.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba