Hyundai Tucson N Line ile eN sportif SUV olma iddiasında! Bize Göre Yolu Açık!

Yeni Hyundai Tucson N Line

Yeni Tucson N Line ile Hyundai müşterilerine sunduğu N Line modellerini artırmaya devam ediyor. Tucson, N Line modeli ile güçlü duruşunu dinamik dizaynla pekiştirmekle beraber konfor ve güvenlikten de ödün vermiyor. Yeni Hyundai Tucson N Line

Araba Dergisi, Otomobil Dergisi, Araba Yorum, Otomobil Yorum, Araba Test, Otomobil Test, Hyundai Yorum, Hyundai Test, Hyundai Tucson N Line detaylara haberde

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

2018 yılında i30 modelinin N Line donanımının lansmanından sonra, Hyundai N Line donanımlarında sunduğu dinamik anlayışını geliştirmeye devam ediyor. Hyundai Avrupa Pazarlama ve Ürün Müdür Yardımcısı Andreas-Christoph Hofmann yaptığı açıklamada, ‘Tucson N Line ile birlikte Hyundai konforlu ve geniş yaşam alanına sahip SUV segmentinde sportif hisleri de müşterilerine yaşatacağız. Avrupa’da Tucson en çok satan modelimiz ve markamızın odak noktasında olan bir model. Bu yüzden N Line donanımını kullanıcılarımıza sunacağımız için çok heyecanlıyız’ dedi.

Hem 4 çeker hem de önden çeker versiyonlarla satışa sunulacak olan Tucson N Line’ın motor seçenekleri ise turbo benzinli ve dizel olarak sunuluyor. 1.6 litre 136 beygirlik dizel motorda %11’lik yakıt verimliliği arttırılmış. Ayrıca 2.0 litre dizel motorda yer alan hibrit teknolojisiyle 185 hp performans sunuyor. Benzinli seçenekte ise 177 beygirlik 1.6 turbo T-GDI motora yer verilmiş.

[irp posts=”3002″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mart 2019 Sayısı Çıktı Dergiliklerden Okuyabilir Abone Olabilirsiniz”]

Hyundai Tucson N Line

Hyundai Tucson N Line, geleneksel bir C-SUV’un tüm özelliklerini bünyesinde barındırıyor ve bunlara ek olarak performans serisi N’den ilham alarak dış tasarımda sportifliği fazlasıyla yansıtmış oluyor. Güncel versiyondan farklı olarak, geniş hava girişli ve siyah eklentilere sahip ön ve arka tampon, ilk bakışta dikkatleri çekiyor. İçi karartılmış LED farlar ve 19 inç’lik parlak siyah jantlar da aracın yeni donanımları arasında yer alıyor. Ayrıca arka tampondaki gri renkli difüzörün sağ tarafına konumlandırılan çift çıkışlı son susturucu da N Line için özel olarak üretiliyor.

Geniş ve ferah aracın iç mekanında da sportif öğeler bulunuyor. Ortaları nubuk ve kenarları deri, kırmızı dikişli yeni bir döşeme ile sunulan Hyundai Tucson N Line, Hyundai’nin yüksek performanslı ürün yelpazesinden esinleniyor. Kırmızı dikişli ve deri döşemeli kokpitin yanı sıra delikli direksiyon simidi, alüminyum pedal seti, N logolu vites topuzu ve mat gri plastik aksamlar da sportif bir ambiyansa katkıda bulunuyor.

Bahsi geçen dinamik tasarım özellikleri, turbo şarjlı benzinli ve ekonomik dizel motorlarla beraber sunuluyor. Ayrıca, geliştirilmiş elektrik motorlu hidrolik direksiyon (MDPS), güncel modele göre daha fazla tepkili ve hisli. Güncellenmiş süspansiyon sistemiyle de sportif sürüş zevkini zirveye taşıyan Tucson; arkada yüzde 5, önde de yüzde 8 daha fazla sert helezonlarla sunuluyor.

[irp posts=”2555″ name=”1 Kadın 1 Erkek Youtube MSE Medya Kanalı’nda Araba Testi İzle”]

Yeni Hyundai Tucson N Line

Gençler Bilgisayar Oyunları Oynuyor Tehlikeli Araba Kullanmanın Normal Olduğunu Sanıyor!

Yeni Hyundai Tucson N Line Araba Habercisi
Yeni Hyundai Tucson N Line

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba