Yeni Hyundai Tucson tanıdıldı! 2020 Hyundai Tucson SUV sınıfında bu tasarımla çok iddialı olur!

Yeni Hyundai Tucson resimleri.
Yeni Hyundai Tucson resimleri.

Yeni Hyundai Tucson tanıdıldı! Hyundai Tucson SUV sınıfında bu tasarımla çok iddialı olur! Yeni Hyundai Tucson fotoğrafları, 2020 Hyundai Tucson fotoğrafları, Yeni Hyundai Tucson resimleri, 2020 Hyundai Tucson resimleri, Hyundai Tucson ne zaman satılacak?

Instagram Hesabım

Tüm zamanların en iyi Tucson’u olarak lanse edilen otomobil, bugün resmen tanıtıldı. Tucson’un sıra dışı hatları, markanın yeni “Parametrik Dinamik” tasarım felsefesi ile hazırlandı. İkili kokpit tasarımı ise yüksek teknolojili ve üst düzey konforlu bir kullanıcı deneyimi sunacak.

Hyundai Motor Company, C-SUV segmentindeki beğenilen modeli Tucson’un tamamen yenilenmiş halinden ilk görüntüleri resmen paylaştı. Yepyeni bir tasarım, oldukça geniş ve estetik bir iç mekan ve daha teknolojik özelliklerle satışa sunulacak olan Yeni Tucson, markanın Parametrik Dizayn felsefesine sadık kalarak hazırlandı. Premium bir görüntü sunabilen aracın eskisinden çok daha maskülen olduğu net bir şekilde ortada. Ayrıca, yine parametrik tasarımın Tucson’a katmış olduğu bir diğer avantaj ise hareketsizken bile akıcıymış gibi durması. Yeni nesil jant tasarımıyla da cesur ve güçlü duruşunu pekiştiren Hyundai Tucson, geniş iç mekanıyla da son yılların en iddialı SUV modellerinden biri olmaya aday gibi görünüyor.

Yeni Seat Leon İspanya fiyat listesi nasıl? Seat Leon memleketinde kaç paraya satılıyor? Kaç para olur?

Yeni Hyundai Tucson resimleri.

İç mekanda sıklıkla uzay teknolojisi ve bilgiden bahseden Hyundai mühendisleri, daha alçak bir dijital gösterge ekranına ve ikili kokpit tasarımına yer veriyor. Sürücü ve yolcu, araç içerisinde birbirinden tamamen ayrı bir şekilde konfor özelliklerinden yararlanabiliyor. Birinci sınıf malzemeler kullanılarak hazırlanan kokpitte her şey yerli yerinde ve bu haliyle kesinlikle daha üst sınıf bir model izlenimi uyandırıyor.
Dördüncü nesil Hyundai Tucson bu detaylarıyla hiç olmadığı kadar satar.

İlk olarak Yeni Elantra’da tanıtılan ‘Sensuous Sportiness – Duygusal Sportiflik’ tasarım kimliği, Tucson’un üst düzey ‘Parametrik Dinamikler’ tasarım temasına da duygusal bir şekilde geçiş yapıyor. Tasarım felsefesiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Hyundai, böylelikle kullanıcısıyla müthiş bağ kurabilen yepyeni otomobillerle sektörde fark yaratmayı kendine bir ilke olarak benimsiyor. Yeni bir ambiyansa ve yepyeni bir platforma sahip olan Tucson’un gelişmiş dış tasarımı, eşi benzeri görülmemiş cesur çizgilerden oluşuyor. Üst düzey tasarım estetiğini yansıtmak için bilgisayarlı yüzey taraması aracılığıyla kinetik ayrıntılar oluşturulurken, Hyundai tasarımcıları parametrik dinamik felsefesi için daha sert çizgileri, dik köşe açılarını ve doğadaki keskin şekilleri kullandı. Parametrik Gizli Far Sistemi ise otomobile şüphesiz güçlü bir ilk izlenim sağlıyor.

Citroen C4 Fransa fiyatları açıklandı! Yeni Citroen C4 Türkiye’de kaç paraya satılacak? İşte C4 Fiyatları!

Yeni Hyundai Tucson resimleri. Yeni motor seçenekleri

Üç elektrikli motor ve dört farklı şanzıman seçeneğine sahip Tucson’da ayrıca iki adet içten yanmalı motor da var. Benzinli ve dizel motorlarla da satışa sunulacak aracın her kullanım amacına uyum göstermesi söz konusu. Güç vaad eden turbo benzinli ve her zamandakinden daha ekonomik dizel 48 volt hafif hibrit, kompakt SUV segmentindeki tüm beklentileri rahatlıkla karşılayacak. Ayrıca üç farklı hibrit seçeneğiyle de hem çevreye hem de yakıt ekonomisine katkıda bulunacak.
Yeni Tucson’da dikkat çeken en önemli motor ise 1.6 T-GDI Smartstream. Hyundai’nin Sürekli Değişken Valf Zamanla (CVVD) teknolojisi ile donatılan bu motor, performansa ve yakıt verimliliğine aynı anda odaklanacak. Hyundai bu motoru kullanarak 265 PS güce sahip bir plug-in hibrit versiyon da sunmuş olacak.
Bu yılın sonuna doğru Avrupa’da satışa sunulacak aracın önümüzdeki yıl daha sport N Line versiyonu da tanıtılacak.

Araba Habercisi Eylül 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 20. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 20. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi bundan sonra Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına başladı. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek çok yakında 20 sayıya birden ulaşma imkanınız da olacak.

Araba Habercisi Dergisi Eylül 2020 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Yeni Hyundai Tucson resimleri.

Yeni Hyundai Tucson resimleri

Yeni Hyundai Tucson resimleri

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba